„Sunt convinsă de salvarea României prin Programul de Guvernare – Muncă și Demnitate Socială-“

0

• declarația îi aparține profesoarei Florentina Moise, candidat PSD la Senatul României •

Partidul Social Democrat a făcut public, zilele trecute, conținutul Programului de Guvernare „Muncă și Demnitatea Socială“, document în baza căruia li se dă șansa reechilibrării tuturor românilor care în această perioadă, de guvernare liberală, au ajuns în situații dramatice, și se urmărește asigurarea unui cadru legislativ favorabil tuturor agenților economici afectați de criză.

„Cu sau fără campanie electorală, PSD s-a dovedit dintotdeauna un partid care a luptat pentru binele poporului, pentru susținerea cetățenilor, pentru dezvoltarea țării. Dovadă sunt cifrele oficiale care arată că înainte de preluarea Guvernării de către PNL, România era o țară caracterizată de stabilitate economică, o țară cu o strategie de dezvoltare foarte bine realizată, adaptată nevoilor, cu programe și proiecte majore, prin care se reușea creșterea continuă a nivelului de trai și atragerea de fonduri europene. Din octombrie anul trecut, a venit PNL la guvernare și țara este praf!

Trecem cu toții printr-o perioadă extrem de grea, cu o criză ce se acutizează de la o zi la alta în lipsa unor programe clare. PSD a reușit zilele trecute să perfecteze Programul de Guvernare -Muncă și Demnitate Socială-, un document pe care în consider salvator! Și sunt convinsă că de aceeași părere cu mine sunt milioane de români. Cei care au rămas fără servicii în ultimul an, cei care simt că de la o zi la alta se ruinează, trebuie să aibă încredere în PSD, să fie optimiști, pentru că după votrul de pe 6 decembrie social-democrații vor prelua puterea pentru a reechilibra țara.

Doar așa vom reuși să revenim pe drumul cel bun. Am mai spus și repet: Sunt convinsă de salvarea României prin Programul de Guvernare -Muncă și Demnitate Socială-. Ne gândim la cei 800.000 de oameni, care nu mai au serviciu, la agenții economici care au rămas fără activitate, la școlile închise nejustificat, la cadrele medicale epuizate, care lucrează cu infectații COVID-19, la domeniul HoReCa distrus din temelii și la români în general, pentru că trăiesc cu teama zilei de mâine!

Pentru toți, PSD va găsi soluții. A demonstrat asta și în alte ocazii de cumpănă, când pedeliștii au închis spitale, au tăiat salarii, au dat oamenii afară. Tot PSD a reușit să echilibreze balanța“, a declarat Florentina Moise, candidat PSD pentru un mandat de senator.

Atașat Programul de guvernare PSD pe MUNCĂ:

Program-guvernare-munca-PDF

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate