Summer Sale Party, duminică, 23 iulie, la Shopping City Piatra-Neamț

0

Cu ocazia reducerilor de vară, Shopping City Piatra-Neamț organizează Summer Sale Party, un eveniment pregătit pentru toți vizitatorii centrului comercial, duminică, 23 iulie, între 16:00 – 20:00, în zona scărilor rulante de la intrarea dinspre Bulevardul Decebal.
Campania reducerilor de vară din magazinele Shopping City Piatra-Neamț este ocazia cu care se organizează Summer Sale Party, o petrecere tematică care va recrea atmosfera din Hawaii. Promoterii vor purta costume hawaiiene specifice, fuste și ghirlande colorate, iar angajații din centrul comercial își vor accesoriza ținutele cu elemente hawaiiene, pentru ca experiența vizitatorilor să fie cu atât mai autentică.

La Shopping City Piatra-Neamț, pe 23 iulie, clienții vor putea să simtă cu adevărat atmosfera din Hawaii la pop-up corner-ul unde vor putea face poze cu diferite accesorii specifice zonei: ghirlande, fustițe, ochelari, pălării, toate acestea pe fundalul sonor al muzicii hawaiiene. Primele 200 de persoane care vor face poze în photo corner-ul hawaiian vor primi câte un fresh din fructe exotice, iar primele 80 vor primi ghirlande cu flori colorate.
Evenimentul care face parte din campania reducerilor de vară va aduce primilor 400 de clienți, în funcție de valoarea cumpărăturilor, premii instant de care se pot bucura în sezonul de vară, care poartă branding-ul celui mai modern centru comercial din județ, Shopping City Piatra-Neamț. Aceștia vor putea primi evantaie, sacoșe de cumpărături în diferite modele, genți termoizolante, genți de plajă și seturi de picnic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate