Percheziţii în Piatra Neamţ, TÂRGU NEAMŢ şi Roznov, într-un dosar penal de spălare de bani şi evaziune fiscală

1

Perchiziții desfășurate de ofițerii de investigarea criminalității economice în cadrul unui dosar privind săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani și evaziune fiscală

 

Ieri, polițiștii de investigarea criminalității economice au efectuat trei perchiziții domiciliare pe raza localităților Piatra Neamț, Târgu Neamț și Roznov, în cadrul unui dosar penal privind comiterea infracțiunilor de spălare de bani și evaziune fiscală.

În fapt, în perioada 2010-2016 a fost conceput un mecanism evazionist, prin care au fost înregistrate în actele contabile ale entităților implicate(două societăți comerciale) operațiuni fictive. Acestea au avut ca scop transferarea sumei de 950000 lei, obținută din valorificarea unor imobile, în contul unei alte societăți decât cea deținătoare a respectivelor bunuri.

În urma perchizițiilor, polițiștii au ridicat acte contabile necesare conturării probatoriului și finalizării anchetei penale, potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Neamţ.

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. matei spune

    M-ar fi interesat si denumirea s.c.urilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate