Guvernul suplimenteaza banii pentru Serviciul de Telecomunicaţii Speciale si bine face

0

Guvernul a facut o rectificare bugetara in cadrul careia printre altele  a dat 300.000 RON la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale si bine a facut deoarece STS asigura conexiunile internet pentru unii dintre cei mai fideli cititori ai nostri si chiar ar fi cazul ca institutia sa investeasca ceva in alocarea de IP-uri ca de multe ori se intampla ca de pe cate un IP de STS  se vrea prea multi sa viziteze  simultan ziarpiatraneamt.ro  iar securitatile noastre blocheaza ce depaseste 40 de conexiuni concomitente de pe aceeasi adresa IP, semn ca unii dintre cititorii nostri de pe linii STS de  internet au probleme in accesarea ziarului .
Poate cu noua rectificare STS-ul aloca mai multe IP-uri institutiilor ai caror angajati citesc in mod simultan ziarpiatraneamt.ro  si chiar dincolo de orice gluma, e o problema ca tot blocheaza firewall-ul nostru SISTJUDRO – clasa de IP-uri cu 85 declarata pe Apo*****  si e pacat sa nu ne poata accesa toata lumea.
Poate cu noua rectificare bugetara STS-ul are in vedere si astfel de aspecte pentru ca daca se intampla la noi sigur au probleme similare si in alte parti .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate