Strazi insangerate

0


În ziua de 16 noiembrie 2011, în jurul orei 13.05, pe DN 17 B, în localitatea Galu, comuna Poiana Teiului, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Stefan, de 27 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe DN 17 B, în localitatea Galu, a surprins si accidentat un minor, în vârstă de 12 ani, din comuna Poiana Teiului, judetul Neamt, care s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis si fără să se asigure. Minorul a fost diagnosticat cu fisură tibia stângă treimea medie, traumatism cranio – cerebral acut cu pierderea stării de constientă.


Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

***

În ziua de 16 noiembrie 2011, în jurul orei 19.10, pe DJ 208 G, în localitatea Vad, comuna Dragomiresti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce S. Lorimer, de 53 de ani, din comuna Pângărati, judetul Neamt, conducea un autotractor cu semiremorcă, pe DJ 208 G, în localitatea Vad, a efectuat manevra de depăsire a unei biciclete, condusă pe aceeasi directie de H. Ionel, de 30 de ani, din comuna Dragomiresti, judetul Neamt, moment în care biciclistul s-a dezechilibrat si a căzut cu capul sub roata dreapta spate a semiremorcii. Biciclistul a decedat pe loc.

Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

***

În dimineata de 17 noiembrie 2011, în jurul orei 08.55, pe DN 15 D, în interiorul localitătii Dulcesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce R. Niculina, de 40 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe DN 15 D, în interiorul localitătii Dulcesti, a schimbat directia de deplasare către stânga pentru a intra pe un drum secundar, fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de către I. Vasile, de 60 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, judetul Neamt, si a intrat în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea usoară a unei pasagere din al doilea vehicul I. Nina, de 50 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, judetul Neamt, care a suferit un traumatism toracico – abdominal.

Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate