Gradinita nr. 9 din Piatra Neamt a primit o adresa prin care se solicita retragerea cladirii cu 20 cm

2

Povestea cu gradinita nr. 9 din Piatra Neamt a depasit de mult sfera legala, morala si acum pe cea reala. Intr-un mod greu de clasificat in cuvinte acceptabile in societate, constructorul care a luat lumina micutilor de la gradinita acum este incurcat de acoperisul gradinitei care aproape atinge constructia ridicata in fata geamurilor de la clase.
Nu credeam ca o sa traim sa o mai vedem si pe asta, dar se pare ca cineva rade de pietreni si de autoritatile acestui oras. De abia asteptam sa se mute banca acolo sa vedem cum se va consola cu ideea ca in birourile lor va intra lumina de care au fost lipsiti niste copii nevinovati.
Declaratie Ioan Mihut, director Scoala Nr.3

Constructia care nu mai incape de gradinita si cere desfiintarea unei bucati de acoperis al acesteia a luat lumina naturala ce intra in clasele copiilor, incat acestia sunt nevoiti sa stea cu luminile aprinse ziua in amiaza mare.

Toata povestea – clic aici

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Terence spune

    Mult succes in ceea ce faceti D-le Robert , este vorba doar de niste copii nevinovati. Poate daca presa se v-a implica mai mult , autoritatile vor reactiona ..

  2. dihorul spune

    Ghinion `ai? nu ti-e rusine domnule? esti director sau ce maturoi mama dracului? ghinion `ai? sa nu incepi acusi cu sfarsitul lumii. Esti un INCOMPETENT!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate