Strategia de Dezvoltare Locală Integrată Durabilă a Municipiului Piatra-Neamț

0

Strategia de Dezvoltare Locală Integrată Durabilă a Municipiului Piatra-Neamț va fi supusă aprobării Consiliului Local Piatra-Neamț.

Observând cum fac aceste strategii alte UAT-uri opinăm că la Piatra-Neamț, ca de obicei, suntem departe de realitate cu proiecte de anvergură greu de finanțat de către o primărie de dreapta cu guvernare de stânga.

Lipsite total de perspectivă și utilitate, proiectele sunt rezultatul unei echipe aduse în zona administrației publice de o echipă politică care, de bună ce era, a și dispărut.
Am vrea să spunem, ca de obicei, că vom reveni la acest subiect peste câțiva ani dar am obosit să tot pierdem timp pe banii noștri așa că venim cu o propunere de amendament.

La o firmă privată, care face proiecte europene, dacă niște angajați nu obțin finanțare pentru proiecte sunt dați afară. La noi, fiind vorba de bani publici, ar trebui ca echipa care face proiectele să fie responsabilizată financiar și în cazul neaprobării a mai mult de 50% din proiectele depuse să fie puși să plătească toate resursele consumate pentru făurirea acestor proiecte.
În lipsa unui astfel de amendament, marea echipă de făcut proiecte de la primăria Piatra-Neamț poate sa facă orice prostie pe banii pietrenilor și asta ar cam trebui să înceteze.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate