Panică la Baia Publică, actualul complex AnnaSpa

4

Fosta Baie Publică, actualul complex AnnaSpa, riscă să intre în faliment datorită folclorului.

Ajuns la final, contractul de delegare de gestiune a acestui spațiu trebuie scos la licitație. Datorită faptului că inițial afacerea a fost ”sprijinită” de un politician local care ulterior, în timp, a reușit să ofenseze, să enerveze și să își atragă antipatii din toate părțile, acum licitația este una de o corectitudine absolută, cu prețuri lipsite de confort pentru cel care va prelua afacerea.

Dacă actualul concesionar va merge în continuare pe linia amiabilă și nu se va lepăda public de asocierea cu respectivul politician, folclorul urban va învinge cu certitudine, ca să nu mai spunem că vor veni din spate alte probleme de imagine deoarece s-a deschis o cercetare despre banii care au fost investiți în acest stabiliment înainte de prima concesionare, cercetare care, din ce spun sursele noastre, nu credem că se va termina fără condamnări.

Și uite așa, folclorul urban va omorî AnnaSpa pentru că nici un partid și nici un ales nu își va asuma riscul de a deveni victima gurii lumii care va spune că în continuare afacerea este a aceluiași politician controversat. Până ce nu se va lămuri public situația, această afacere și altele unde gura lumii spun ca sunt anumiți politicieni în spate vor dispărea sau vor avea de suferit serios.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Stefan spune

  La noua licitatie nu s-a prezentat nimeni datorita conditiilor aberante impuse de Primarie:chirie de aproape 6.000 euro lunar si redeventa de 20% din incasari!In plus, concesionarul trebuie sa plateasca utilitati imense plus impozitul pe cladire umflat de valoarea investitiei!Asa ca, sub inteleapta conducere a d-lui Chitic s-a mai distrus un obiectiv important pentru oras!

 2. Luchian Hutanu spune

  De dat in faliment este usor….de asta nu merge nimic in tara asta…politicieni de 2bani, care sunt platiti bine si nu fac nimic…democratia asta ne distrus pe toti…taxe mari…chirii aberante…mai fa afacerii in Romania….

 3. Popa Ciprian spune

  Tipic românesc , cînd ceva merge hai să îl stricăm ! Rahat cu apă rece !

 4. Iosub Adriana spune

  In afara de chirie , sunt foarte multi angajati care , si plata darilor de la ei aduc bani la buget , impozite si restul . Numai utilitatile iarna sunt enorme.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate