Ștrandul de la Piatra-Neamț, de la utilitate la maimuțăreală

0

În perioada interbelică, zona ștrandului de la Piatra-Neamț era administrată de autorități în mod simplist, cu câteva facilități, și mai departe oamenii erau lăsați să se simtă bine.

Ulterior, comuniștii au construit piscine și locuri de agrement, ștrandul devenind unul dintre principalele locuri unde pietrenii mergeau la plajă și la piscine și o făceau într-un număr foarte mare.

După comunism, orașul Piatra-Neamț a cunoscut numai primari de dreapta, niciunul de stânga. Aceștia au avut grijă prima oară să vândă bucăți importante din ștrand și să îl facă mult mai neatractiv decât era pe vremea comuniștilor.

Acum, în vremurile noastre, niște băieți care nu au nimic care să-i recomande pentru făcut ceva în ștrand, s-au adunat aici, au pus pe o masă un plan și trei carioci pe ea ca să dea bine în poze și s-au tras în fotografie ca și cum ei se uitau inteligent și implicat pe un plan tehnic și făceau o treabă savantă acolo la fața locului.

Așadar, viitorul ștrandului este pe mâna unor băieți care fac poze în ștrand cu cariocile pe masă. Vai de capul nostru…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate