Strada Fermelor NU va fi reparată – „Nu se justifică o reparație capitală acolo” (FOTO)

0

Strada Fermelor – O stradă foarte intens circulată, o stradă care face parte dintr-un Smart City, cum îi place domnului primar să numească acest oraș.

Ne bucurăm, aplaudăm la proiecte „mărețe” anunțate cu surle și trâmbițe, dar ne rupem mașinile circulând pe niște străzi pe care, după spusele edilului nostru: „Nu se justifică reparații capitale”.

Acest lucru nu arată decât un lucru, domnul primar nu are habar cum se circulă pe acea stradă, nu are habar cum este să faci slalom printre gropi (evitând una ai șanse să iei alte două).

Se lucrează intens în centrul orașului, în zona Muzeului de Istorie (pentru că acolo se vede) – dacă s-ar lucra pe străzile care sunt cu adevărat distruse, nu s-ar aduna atâtea like-uri. Sau poate pe Strada Fermelor nu locuiește niciun „preferat” al edilului.

Întrebat care este logica executării acestor lucrări, răspunsul primarului Andrei Carabelea a fost de-a dreptul șocant:

„Domnule consilier, nu facem calendarul în baza cui locuiește pe strada respectivă sau în baza stresului străzii, ci în funcție de ordinea în care putem anticipa o serie de investiții la nivel de municipiu. După cum știți prea bine, sunt niște proiecte în derulare. În ceea ce privește cele trei coridoare de mobilitate, acolo lucrările se vor face cu precădere în cadrul proiectelor de mobilitate. Vom merge în continuare pe Strada Bistriței în așa fel încât să asigurâm o fluidizare a traficului pe varianta pe care o avem la dispoziție.

La nivelul Străzii Fermelor căutăm soluții pentru a fi create două benzi. În momentul de față nu se justifică o reparație capitală acolo decât pe porțiunea din zona Benzinăriei MOL. Căutăm soluții pentru a asigura lărgirea Străzii Fermelor. (…)”

Așadar, domnule primar, vă invităm și pe dumneavoastră să circulați măcar o dată pe Strada Fermelor și să ne spuneți dacă se justifică reparațiile sau nu.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate