Statuia lui Mihail Kogălniceanu

2

Poate se ocupa cineva de pe la primarie si de statuia lui  Mihail Kogălniceanu pana ce nu se darama de tot sau reusesc baietii tucuiurii sa desprinda bazorelieful si sa il duca la fier vechi .

mihail kogalniceanu (2)  mihail kogalniceanu (1)

mihail kogalniceanu (3)mihail kogalniceanu (4)

2 Comentarii
  1. sava spune

    Corect neica, cine mai e si asta….cum ii zice…aaa…Mihail Kogălniceanu, praf….ia spune cate masini are, cate herghelii de pitipoance stau in extremele lui furioase???

    Multumim domnu’ Pinalty’ ca ai facut oras turistic…si iti multumim si pentru multele firme deschise…AUTOSTEFAN…LIBRARIE…CLUB DE NOAPTE…cu unic administrator…ce detine in secret actiunile…stim noi cine „persoana importanta”…ca deeee’ nu e voie sa ai afaceri daca esti in sistem public domle’.

    Vreau sa ma mut pe alta planeta…

  2. popa gheorghe adrian spune

    Hai sa fim seriosi…cine e domle’ Kogalniceanu? Daca ati fi intrebat de Gheorghe Stefan, alias Pinalty, conspirativ DORIN mai ziceam. Nu a zis el la Turnul lui Stefan…”In spate il aveti pe Stefan cel Mare si aici il aveti pe Stefan cel Tare!”. Personalitatile istoriei se intorc in mormant daca ar vedea ce batjocura li se aplica de politicienii interlopi, vanzatori de tara si de oameni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate