Statiunea Negulesti va deveni un brand

3

Luni, 16 mai, a avut loc o intalnire la Consiliul Judetean Neamt cu delegatia israeliana condusa de Moshe Shimon in care s-a discutat despre parteneriatul dintre partea romana si partea israeliana in vederea finalizarii proiectului de transformare a statiunii Negulesti intr-o statiune de interes national si international.

Moshe Shimon  a declarat ca se bucura de faptul ca la numai doua luni de la vizita in Piatra Neamt de la inceputul lunii martie se intrevad o serie de rezultate bune, mai ales ca marti, 17 mai, cu ocazia zilei muncipiului Roman se va infaptui si scopul propus acum doua luni, si anume infratirea orasului Roman cu un oras din Israel.

Motivul pentru care delegatia israeliana a venit acum doua luni in judetul Neamt a fost acela al implementarii unor proiecte in colaborare cu autoritatile locale. Atunci delegatia israeliana a fost primita la statiunea Negulesti. Delegatia a fost putin dezamagita in acel moment, deoarece asteptarile fata de aceasta statiune erau mai mari decat dovedea situatia de fapt. Presedintele CJ, Vasile Pruteanu s-a declarat interesat de propunerile facute de delegatia israeliana in vederea reabilitarii statiunii si crearea unui brand national si international.

Vor fi necesare modificari majore ale infrastructurii, va fi necesara o educare a satenilor in vederea promovarii turismului local si, de asemenea, se cere construirea unui nou hotel pentru o statiune de tratament. Pe langa aceasta statiune va fi si o piscina care sa functioneze si pe timpul iernii. De asemenea, se vor amenaja o partie speciala pentru schi, sanie, bob si terenuri de sport.

Inainte de toate, pentru ca aceasta statiune sa devina cunoscuta trebuie sa devina un brand. Vorbim de o investitie de cateva zeci de milioane de euro din investitie privata si fonduri europene, investitie care daca va fi gestionata cum trebuie va aduce un numar masiv de turisti in judetul Neamt.

Emilian Zaharia

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Gelu spune

  Super!
  Acum,astept articolul in care o sa se spuna ca s-a pornit cu dreptul prin semnarea unui contract de publicitate pe vreo 5 mil de euro,inca unul de consultanta pe tot atat,plus un studiu de prefezabilitate urmat de unul de fezabilitate,un site de cateva sute de mii,o serbare campeneasca de inceput,inca una de inaugurare a panglicii care va fi taiata la sfarsitul lucrarii.Suntem buni la astea,dar si suficient de prosti sa le inghitim.
  Vrem fapte!
  Si o sa aplaudam la urma,nu aveti grija ca ramaneti neaplaudati!

  1. Adrian D. spune

   Iată că au trecut 11 ani și din păcate tot ruină a rămas 😔

 2. MUGUREL BOJESCU spune

  FARA. GLUME PROASTE.. VIN ALEGERILE,IAR DE „BRANDURI” … EXISTA ,printre care cu „romania dreapta , sau land of choise”
  INTREBARE RETORICA: „daca tot vin alegerile,CU CINE FAC BANKING?”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate