Statistici Alexa.com pentru audientele in mediul internet ale ziarelor din Piatra Neamt

3

Alexa.com este la ora actuala cel mai bine cotat portal de audit din lume pentru site-urile de internet. Alexa Internet a fost fondat in 1996 si achizitionat in 1998 de catre Amazon.com la pretul de 250.000.000 $. Din 2002, Alexa a intrat in parteneriat cu Google, oferind date statistice de mare acuratete. Fiind un portal de audit global, auditarea in Alexa.com se face in baza datelor adunate la intervale mai mari de timp, iar din 2009, in urma unei investitii de cateva zeci de milioane de euro, a maximizat acuratetea si corectitudinea datelor oferite .
Pe scurt, Alexa.com este cel mai bun instrument de audit din mediul www motiv pentru care datele oferite sunt de calitate superioara si potrivit statisticilor Alexa ziarele pietrene stau cam in felul urmator :


*click pe imagine pentru a mari

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Radu Nastasă spune

  Evoluția Mesagerului o să o vezi abia peste două luni pentru că explozia lor reală a fost luna Septembrie iar Alexa calculează la trei luni.

 2. Radu Nastasă spune

  Nu vrei să postezi și bounce-ul? Poate și blogurile 🙂

  ADMIN : Interesant este de vazut evolutia exploziva a Mesagerului si faptul ca toti cei care ies si pe hartie se bat pe aceiasi predominanta de varsta netarghetand’ diferit .

 3. Misu spune

  Mici precizari:
  – succes pentru o pozitie si mai buna !
  – unde au disparut femeile care citesc presa online?
  – urmatoarea voastra tinta este cititorul cu studii superioare (ca sa moara de invidie concurenta)!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate