Incendii in Neamt, 4 octombrie

0

Incendiu în comuna Trifeşti

(04.10.2011)

La ora 14.12, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu 8 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei gospodării (aparţinând lui Mircea B.) din localitatea Trifeşti.


Incendiul a fost cauzat de jarul căzut din sistemul de încălzire (sobă din cărămidă). A ars tavanul bucătăriei, construit din scândură, pe o suprafaţă de 10 metri pătraţi. Pentru lichidarea tuturor focarelor de incendiu de la asteriala acoperişului a fost necesară decopertarea parţială a învelitorii din tablă. La intervenţie a participat şi SVSU Trifeşti.

Incendiu în comuna Drăgăneşti

(04.10.2011)

La ora 15.06, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, 16 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la depozitul de furaje din gospodăria lui Petrea P., din localitatea Drăgăneşti.

Incendiul a fost cauzat de jarul provenit de la o ţigară nestinsă, aruncată neglijent. Au ars cca 5 tone de furaje şi 15 metri liniari de gard din scândură.

Incendiu în comuna Petricani

(04.10.2011)

La ora 17.21, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, 16 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la depozitul de furaje din gospodăria lui Cristinel D., din localitatea Târpeşti, comuna Petricani.

Incendiul a fost cauzat de jocul copiilor cu focul. Au ars cca 4 tone de furaje.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate