Stații de autobuz în bătaie de joc la Piatra-Neamț și pe zeci de mii de euro

5

Din capul locului vă menționăm că vorbim de niște stații de autobuz ce fac parte dintr-un proiect foarte prost gândit ce a fost depus de administrația PNL cu primar Dragoș Chitic și este continuat de actuala administrație PNL cu primar Andrei Carabelea, care nu face nimic să îndrepte greșelile făcute de predecesorul său. Am făcut această mențiune deoarece, de fiecare dată când vine vorba de proiecte proaste la care orașul va pierde o groază de bani, actuala administrație se scuză zicând că sunt proiecte lăsate de fosta administrație, dar o zic de parcă ar fi proiecte aduse pe pământ de Dumnezeu Tatăl și nu se pot opune la ele, nu pot repara greșelile și sunt obligați să le continue.
Desigur că nici cei de la PSD, PMP sau USR nu zic nimic, acceptând tacit distrugerea și falimentarea orașului.

Așadar, a mai apărut o stație de autobuz în centrul municipiului Piatra-Neamț. Stația are o băncuță cu 3 locuri, că așa te aștepți într-un oraș turistic, să fie maxim 3 persoane care stau în stația de autobuz din centru. A costat tot 30.000 euro și conectarea ei încă 30.000 euro, e amplasată fix în mijlocul unui trotuar atât de mic încât îl blochează, și în fața unei parcări pe care vor trebui să o desființeze.

Dacă a fi un oraș smart înseamnă să iei pe nemestecate toate inepțiile și greșelile lăsate moștenire și să le implementezi ca și cum ar fi scrise în Biblie, atunci înseamnă că ai o mare problemă în a înțelege noțiunea de smart.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. legio spune

  Asa-i arata bine ,au baie si WC ,au incalzire centrala ,asta pana v-a incepe tineretul nostru progresist si liber inclusiv minorii pe care nu ai voie sa-i atingi nici cu o floare ,sa loveasca cu picioarele si sa inceapa distrugerea lor !

 2. RADU LUMINITA spune

  Se cheamă refugiu pentru călători. Pe care nu l-am vazut nicăieri. Ca si pe troleibuzele lor, ale Primariei vreau sa zic. Nicidecum stații de agrement pentru dl. primar. Ce au facut astia, nu sunt de nici un folos. Pentru nimeni.

 3. Alin spune

  Sa aiba ce vandaliza boschetarii…

 4. Alistar ioan spune

  Omeni astea care conduc orasul sunt bonlavi Nu sunt stați de autobuz și bănci acolo unde e necesar La plata centrală la școală 4 și aproape tot orașul Au pus o stație de autobuz în precista în față la moldo or în intersecție nu poate face soferi la dreapta și nu este nici o trecere de marcaj în apropiere de 2 ani am făcu reclamti și nimeni nu e interesat și pe timpul fostului primar la sunat personal și a promis și atit

 5. Aslpls spune

  Dar c frumos arata… Are asa, un cozoroc in loc de acoperis… Fara laterale, ca doar in Piatra nu bate mai deloc vantul.. un display mare p care vor rula, probabil,nu stiu, evolutia preturilor la cartofi in piata centrala, filmulete despre realizarile administratiei nemtene si bineinteles, orarul deplasarilor autobuzelor smart, electrice, care vor trece vesele si nepoluante pe strazile smart ale perlei Moldovei…sper ca bancutele au mufe USB,da?!?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate