Stația de transport în comun de la Spital are acum alveolă

16

Pentru fluidizarea traficului în zona intersecției cu sens giratoriu din vecinătatea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, autoritățile locale au realizat o alveolă în stația de transport în comun. Astfel, mijloacele de transport în comun care opresc în stație nu mai creează blocaje în trafic, premițând continuarea fără probleme a deplasării celorlalte vehicule, fără ca acestea să fie nevoite să facă depășiri destul de periculoase sau să aștepte plecarea mijloacelor de transport în comun din stație.
refugiu spital

arsene

cuc
16 Comentarii
 1. Adrian Reiş spune

  Degeaba….. E prea mica pentru troleibuze……asa ca tot in strada vor opri…..

 2. Axi spune

  Ideea e ok, poate cam mica alveola dar,… Și vizavi la spital ar trebui așa ceva, tot timpul se blocheaza circulația când se opresc troleele în stație.

 3. Ciobanu Vasile spune

  Nu s-a gândit nimeni sa desființeze chioșcul de flori, sau sa il dea mai in spate, unde exista o ” locație părăsita”? …sau si acest chioșc are un proprietar tare-n clanța?
  Asa se face loc si pentru un troleibuz!

 4. Cosmin spune

  problema e ca ajung in acelasi timp si cate 2 mijloace de transport..si cam mica alveola asta..plus soferii care vor parca acolo cum se face si in statia de la unic

 5. MARCEL spune

  DA pentru aceasta INITIATIVA a COMISIEI RUTIERE ori ce Autoritate o mai fi , Trebuie data o DedicATIE cu FORMATIA ZDOB si ZDUB , anume Piesa BUNICA BATE TOBA ! ORI DJ VASILE cu DIMINEATA pe RACOARE , EU stau cu fata la SOARE , samd !

 6. Alexandru Cioineag spune

  Dupa ani si ani.

 7. condac stefan spune

  se cere doar respectarea regulilor si fiecare sa faca apel la bunul simt. atat.

 8. Eduard Pasnei spune

  DA……pentru biciclete poate:)):))) un troleu nu intra acolo nici daca il taie cineva:)):)))

  1. MARCEL spune

   EDI TATA te inseli ! incap mai incolo spre Toamna cele noi KARSAN si ISUZU ,sa vezi Tu atunci CONCURENTA Acerba intr e STELARIA , CONSTANLEX si TROLEIBUZUL , CE intreceri si Liniute intr e buzu ri se va Face , CARE cum pleaca cu Demaraj !

 9. Eu spune

  Iar ceilalți șoferi o vor folosi ca parcare iar autobuzele vor opri la fel

 10. Mihai Mihaita spune

  Pai da,opresc in strada din 2 cauze: Unii sunt prosti de-a dreptul si a doua,din cauza taranoilor cu turisme care stationeaza in alveola.

 11. Stelian Tutu spune

  Cat costa ,stie cineva?

 12. Lock ForOther spune

  Hm

 13. Costel Alican spune

  Măcar dacă lear respecta șoferii de transport în comun căci chiar de erau ei opresc tot în stradă! !!!

 14. Tavi spune

  Intentia este laudabila. Nesimtirea este mare si cel mai probabil ca alveola va fi loc de parcare pentru cei care au treaba la florarie, la farmacie sau vor sa-si ia un covrig. Speram doar ca troleibuzul o sa mai gaseasca loc.

  In plus, putini soferi stiu ca trebuie sa dea prioritate mijloacelor de transport in comun la iesirea din alveola. Sau stiu dar ignora cu buna stiinta. Din acest motiv, microbuzele vor opri tot in drum, sa fie sigure ca pot pleca.

  Nu ramane decat sa speram ca o sa fie bine.

  1. Vasile spune

   Mare dreptate ai!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate