Ce s-a mai distrus prin Piatra Neamt ?

2

Printre multele lucruri care s-au distrus, taiat, vandut si abandonat in Piatra Neamt, se afla si statia de pompare de la Valeni care asigura inainte a doua linie de alimentare cu apa pentru Combinatul de la Savinesti in cazul inchiderii canalului.
Daca autoritatile de la vremea respectiva ar fi gandit macar o secunda in interesul cetatenilor, poate macar un sfert din aceasta statie ar fi ramas functionala si s-ar fi readaptat pentru a prelua surplusul de apa venit de pe torentii ce se formeaza in zona Valeni si care inunda aproape toata comunitatea cam o data pe an.
Dar ce sa faci, unde interesul direct al unora este mai mare decat cel al comunitatii, iar comunitatea trece cu vederea, problemele nu isi gasesc rezolvari niciodata.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Stefan spune

    Conducta de cativa kilometri a fost taiata si vanduta la negru cu acordul tacit al celor de la Yarnea-Radici Savinesti!

  2. de astazi coroi spune

    multumim domnului robert ca ne mai aduce in prim pln efectele capitalismului salbatic,capitalism infaptuit de salbaticii din neamt si din jur.nu are cine mai gandi la binele comunitatii ci la castigul personal al celor din sistem.oare acestor capitalisti primitivi si salbatici nu ii sensibilizeza nimic cand vad asemenea imagini.stiu ca in 1989 da la ijgcl au plecat in grup sa preia putere la judet.unii mai sunt in viata si se dau mari specialist pe la apa serv,primarie,comuna viisoara etc la toti sa le fie rusine si sa nu mai ridice privirea sus,este valabil si pentru cei iesiti la pensie si plecati cu familia in tari straine sa cheltuie banii dupa jefuirea acestor intrprinderi,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate