Inca un tolomac la volan !

4

tolomac

Mergand prin zona Darmanesti impreuna cu un coleg, am observat un sofer tolomac care dadea cu spatele perpendicular pe axul drumului, undeva in fata liceului de informatica. Problema a aparut atunci cand tolomacul nu s-a mai oprit sa dea cu spatele decat atunci cand a lovit un autoturism rosu marca Cielo ce era parcat pe cealalta parte a drumului. Ce e drept, lovitura data masinii parcate nu a fost foarte puternica nelasand urme grave, doar ca tolomacul ce conducea Dacia din poza nu a avut bunul simt sa se dea jos din masina sa vada ce pagube a produs, ci a plecat fara sa schiteze vreo remuscare.
Acum sunt doua ipoteze . Ori tolomacul este foarte nesimtit si a realizat ca a lovit o masina si a intins-o repede crezand ca nimeni nu a vazut, ori nu a sesizat ca a lovit un obstacol ceea ce e foarte grav, caci oricand in locul masinii putea fi un copil.
Colegul cu care eram a mers cu masina pana in dreptul tolomacului incercand sa-i faca un semn din care sa inteleaga ca a lovit o masina numai ca geamurile Daciei tolomacului erau aburite. Chiar nu inteleg cum un om poate fi asa de iresponsabil sa mearga cu o masina din care nu vede nimic… poate stia masina drumul pana acasa.
Dincolo de faptul ca soferul Daciei este un tolomac, va prezentam astfel de cazuri nu ca sa mai descoperim cate un prost, caci lumea e plina de ei, ci ca dumneavoastra sa intelegeti ca in preajma autoturismelor care se deplaseaza nu sunteti in siguranta niciodata pentru ca niciodata nu aveti de unde sa stiti daca nu cumva la volan e un tolomac. Asa ca aveti grija !

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Cata spune

  Nu…tu esti distept…

 2. popa gheorghe adrian spune

  In Romania sunt reguli clare de la care nu te poti abate:
  -nu lasi masina in drum (fata sau spatele sa fie expuse unei coliziuni), cum fac altii
  – nu parcheti in spatele altor masini
  – nu lasi masina in locuri inguste
  – nu parchezi unde este santier in lucru…SI MULTE ALTELE CARE TIN EXCLUSIV DE ORIENTAREA SOFERULUI CARE LA NOI LIPSESTE CU DESAVARSIRE.
  Eu asa fac si in 12 ani nu am lovit pe nimeni si nici nu am fost lovit, desi am vreo 200.000 km la activ

  1. fan popa spune

   no popa, tu nu parchezi si punct, te invarti cu masina in jurul blocului manat de paranoia. Dar ce parcari largi cunosti tu in oras? Dar ce parcare laterala faci tu sa nu ai masina in fata; dar parcarile cele cu plata nu sunt in drum?…sau tu ai garaj, chiaburule 🙂

   1. popa gheorghe adrian spune

    @fan popa
    Ai loc de parcare? Stai la bloc? Cum e sa vina un ciumpalac si sa o parcheze in spatele tau? E bine? Chemi parkingul? Daca o lasa o saptamana cum am patit eu! Lasi masina pe dreapta si mergi cu autobuzul?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate