Stand Up in the City cu Vio, Teo si Costel, fosta trupa DEKO

2

Pentru prima oara, fostii componenti ai Trupei Deko au venit in fata publicului din Piatra Neamt si au facut un show de zile mari. Cei care i-au vazut doar pe YouTube si pe canalele de socializare au avut acum sansa de a-i vedea live.

TEO, VIO si COSTEL au venit cu proiectul Stand up in the city in premiera in Piatra Neamt, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor. Cei trei au rămas constant in vizorul publicului, in formula binecunoscuta, care a revolutionat fenomenul de stand up comedy din Romania.

Spectacolul a avut loc in Piatra Neamt marti, 27 martie.

De pe site-ul trupei aflam ca Vio (Viorel Dragu) este un „tanar voios, cu excese de mediocritate, supus, raspunde la numele de „vio”, traieste pe langa Teo si Costel si se hraneste cu mancare.
Teo (Claudiu Teohari) este un „sceptic, fan al drobului de sare, fin observator al detaliilor grosiere. Tanar si destept, desi uneori par mai degraba un batran prost.”
Costel (Constantin Bojog) este „mic si jucaus, numai bun de luat acasa. Costel s-a apucat de stand up dupa ce a urmarit spectacolele din Deko ale membrilor vechi ai trupei, acum iesiti definitiv din echipa. Este creativ, spontan si cu un umor genial generat mai ales de situatiile absurde pe care si le imagineaza.”
Noi am fost la spectacol, ne-am amuzat si le-am luat un interviu lui Vio si Teo pe care il puteti urmari mai jos.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Florin Constantin Roca spune

    Felicitari realizatorilor acestui eveniment intru-cat sau gandit si la tineretul Pietrean.

  2. Elias DEBS spune

    nu sunt in premiera la piatra neamt ! au fost si anul trecut tot la casa de cultura

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate