Stadiul proiectului de la noul Spital Județean de Urgență din Piatra-Neamț

1

În cadrul emisiunii la care a participat Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a discutat și despre stadiul construirii noului Spital Județean de Urgență din Piatra-Neamț, un proiect de mare importanță, care a stârnit nenumărate discuții.

Mai jos vă prezentăm declarațiile oferite de către Ionel Arsene:

Din toate lucrurile pe care le-ați promis și care au fost criticate pe rând, dar ulterior, după ce le-ați realizat, toată lumea a închis gura, a mai rămas unul singur, chiar stăteam de vorbă cu cineva de la PNL și mă întreba: „Dar spitalul? A promis spital…”. Ce ne puteți spune? – Robert Iosub, Ziar Piatra Neamț.

„Chestiunea asta pe care o tot vântură, că „Domnule ai promis spital și n-ai făcut”. Efectiv nu știi ce să le răspunzi, pentru că atunci când auzi felul în care tratează această chestiune nu poți să nu zici „sunteți sănătoși?”. Un spital nu se face într-un an de zile, un spital se construiește în 4-5 ani și chiar sunt bucuros că mi-ați pus această întrebare. În ședința de Consiliu Județean de astăzi (n.r. 29 decembrie) am aprobat tema de proiectare a noului Spital Județean de Urgență din Piatra-Neamț pentru că suntem deja într-un stadiu foarte avansat cu studiul de fezabilitate pentru spital. Avem adresa Ministerului Sănătății în care suntem înștiințați că noul Spital Județean de Urgență este inclus în lista celor 49 de unități spitalicești care vor fi finanțate prin PNRR. (…)

Dacă mă întrebați pe mine, chiar vorbeam cu colegii mei că este cadoul meu de Moș Crăciun, dacă e să am o bucurie, cea mai mare bucurie a mea pentru anul acesta este faptul că reușim să implementăm acest proiect cu SJU din Piatra-Neamț. Aveți încredere în mine că, așa cum am promis, voi construi aici, la Piatra-Neamț, un Spital Județean nou de pe iarbă verde, un Spital Județean de care să fim mândri și să ne putem trata în condiții similare celor din spitalele din Viena, din Turcia sau din oricare țară occidentală avansată.”, a declarat Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Desigur că echipa de zgomot de la Neamț care a zis că nu se va face niciodată Axialul, că nu se va asfalta Piatra-Bicaz și că nu se vor face toate proiectele care s-au făcut deja, zic și de acest spital că nu se va face, dar noi vă spunem că lucurile se mișcă chiar dacă nu la o viteză optimă și noul spital se va face, asta dacă nu blochează iar cineva investițiile din orgolii politice.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Sorin spune

    Mult succes!
    Eu am făcut captură de ecran la declarația pusă in ghilimele… 4-5 ani… Așteptăm… Poate ne tine Dumnezeu pe Pământ să vedem și asta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate