Stadiul lucrărilor de pe DN 15 Poiana Largului – Bicaz. Procent de realizare: 85% [IMAGINI]

4

S-au finalizat toate lucrările la infrastructura drumului.
Mai este de lucrat la unele terasamente, acostamente și alte lucrări de finisaj.


Tot ce era mai greu și ținea de structură s-a realizat.
Cum vor reveni temperaturile optime, se va trece la finalizarea lucrării și asfaltare.

Sursa/Foto: Aqua Parc

4 Comentarii
 1. vasiliu dumitru spune

  Sa speram ca a fost construit cu simt de raspundere,dar eu am mers pe el acum doua saptamini si nu mi s-a parut ca s-a facut in proportie de 85 la suta.

 2. xxx spune

  doar din ceea ce se vede in imagini si la din modul cum sunt construite drumurile (de munte) din afara tarii, sunt sceptic cu privire la mentinerea starii actuale, mai mult de 2-3 ani.
  daca asta a fost si intentia de care s-a pornit, atunci totul este ok.

 3. George spune

  Aș fi de părere ca acest drum care cu greu a fost reabilitat, să fie „scutit” de traficul de mare tonaj. Altfel peste câțiva ani va arăta din nou jalnic iar circulatia camioanelor va fi iarăși deviată pe la Târgu Neamț.

 4. Nastasa Ion spune

  Ma bucur neaspous de mult despre aceste lucrari. De fff multi ani multi politicieni s-au angajat ca vor face drumul , dar nimic. Un om a reusit sa demareze aceste lucrari care sunt estul de complexe consider eu dupa cunostintele mele , si sunt convins ca daca nu vor mai fi puse piedici , asa cum se intampla uneori la finalizare , drumul va fi finalizat cu succes. Felicit din toata inima pe cel care a facut tot posibilul ca lucrarea sa fie in atentia celor de la Bucuresti. si sa o finanteze. Felicitari domnule Arsene Ionel presedintele CJ Neamt. Cu respect. Nastasa Ion.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate