Mafia angajărilor din spital revine în forță la treabă

1
Foto caracter ilustrativ (nypost.com)

Cât a fost doctorul Munteanu director totul a fost în regulă. Cum a plecat el cum au schimbat comisia, regulile la concurs și totul a devenit ilegal, ne-a declarat o persoană care a și sesizat organele competente pe tema modului în care se desfășoară în această perioadă examenul de ocupare a unui post de asistent medical la secția cardiologie.

Din reclamațiile făcute am mai spicuit:

  • La comisia de concurs erau niște persoane în acte dar in realitate din comisie făceau parte alte persoane;
  • Ar fi trebuit să fie un observator din partea sindicatului, nu a fost;
  • Atât concurenții, cât și membrii comisiei aveau telefoane mobile la ei;
  • La comisie apare un medic cu semnătură, dar în realitate a fost altul;
  • A participat asistenta șefă a secției, deși era vorba că nu participă, pentru a nu putea favoriza pe cineva;
  • Subiectul de tip test grilă a avut întrebări cu excepții, tocmai pentru a favoriza pe cineva.

Restul neregulilor legate de cine a plătit mii de euro pentru un post de asistentă, cine aranjează totul, cine se implică în aceste concursuri deși nu are absolut nicio competență și nicio treabă acolo și multe altele pe care nu le putem face publice, le vom afla cu siguranță din rechizitorii. Până atunci vă putem spune doar că la spitalul din Piatra-Neamț mafia angajărilor a revenit în forță după plecarea fostului director, care a fost exterminat de această „entitate” care a făcut tot ce a putut pentru a-l compromite.

Cu toate eforturile noastre, nu ni se permite sub nicio formă să participăm la examene ca observatori, deși nicio lege nu interzice asta. Este adevărat că nu se stipulează nicăieri dacă e sau nu voie să existe un observator, dar cât legea nu interzice nu vedem nicio problemă decât opoziția și puterea mafiei din spital. Uite așa ajung să lucreze în spital cadre medicale incompetente care nu știu să pună o perfuzie și care pun în pericol viața și sănătatea pacienților.

Nu înțelegem încă de ce persoanele care reclamă la noi la ziar faptul că sunt victimele mafiei angajărilor din spital pomenesc, toate, numele unor persoane din consiliul județean sau din spital, persoane care din câte știm noi nu ar trebui să aibă nicio legătură directă cu aceste concursuri. Așteptăm să pună organele de cercetare penală lucrurile cap la cap și vom vedea atunci despre ce era vorba.

Faptul că există o mafie a angajărilor în spital și că un post de asistentă costă câteva mii de euro este o informație la fel de cunoscută precum cea conform căreia râul Bistrița trece prin Piatra-Neamț. Rămâne de văzut ce vor face instituțiile statului deoarece semnalele noastre sunt că mafia angajărilor din spital a revenit în forță și e mai activă și mai arogantă ca niciodată.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. ioana spune

    comisia de concurs trebuie sa respecte legea 286/2011 asistenta sefa nu are voie sa facă parte din comisiapare conflict de interese.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate