Stadionul Ceahlăul din Piatra-Neamț, gazda unor competiții fotbalistice internaționale

1

Secretarul general adjunct al Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu a fost prezent astăzi la Piatra-Neamț și, împreună cu primarul Dragoș Chitic, a vizitat Stadionul Ceahlăul în vederea organizării aici a unor meciuri de fotbal ale echipelor naționale.

„Am avut astăzi o discuție la Stadionul Ceahlăul cu domnii Gabriel Bodescu, Secretarul general adjunct al FRF și Cristi Vornicu, membru în Comitetul Executiv al FRF, despre posibilitatea organizării unor competiții fotbalistice internaționale la Piatra-Neamț. Mă bucur că reprezentanții Federației Române de Fotbal s-au arătat încântați de baza sportivă existentă la Piatra-Neamț și și-au arătat disponibilitatea pentru ca orașul nostru să găzduiască meciuri de fotbal importante” a declarat primarul Dragoș Chitic.

În cadrul întâlnirii, Dragoș Chitic și-a arătat deschiderea pentru susținerea organizării de evenimente sportive de nivel înalt pe stadionul Ceahlăul și a mulțumit reprezentanților Federației Române de Fotbal pentru suprafața de joc sintetică oferită gratuit pentru unul dintre terenurile de antrenament.

 

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. sdvdf spune

    FC CEAHLAUL nu mai exista
    stergeti scrisul de pe stadion
    acum este csm ceahlaul
    in caz ca nu stiati

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate