Spune ce procent vor obține partidele, în Neamț, la alegerile europarlamentare?

6

Internetul este plin de comentatori în ale politicii și socialului. Mare parte dintre ei vorbesc total pe lângă subiect, din neștiință sau din dorința de a manipula.

Dacă tu crezi că ești un om sau un politician corect și te pricepi oarecum la politică și la cum funcționează lumea în care trăiești, postează acum un comentariu în care să anticipezi scorul electoral pe care îl vor obține partidele la Neamț, la alegerile europarlamentare ce vor urma.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Stefan spune

  PSD- 38%, USR-PLUS- 21%, PNL-18%, ALDE-7%, PRO-5%,Altii 11%.

 2. Cornel spune

  CRED așa ca un top : PSD 30 și ceva % , ALDE 20 și un pic , USR 12 , PRO Romania 10 ori chiar mai mult , depinde ce. mișcări de membri se vor . mai face .

 3. costel spune

  psd 40% ,alde 16%.pnl 20%

 4. Ioan spune

  DEX: „POLITICIANUL ESTE O PERSOANĂ CARE FACE DIN POLITICĂ UN MIJLOC ABIL SI DEMAGOGIC PENTRU REALIZAREA INTERESULUI PERSONAL”

 5. xx spune

  Eu am asa merg sa-mi anulez votul.Ce se intimpla cind majoritatea rominilor procedeaza la fel? In mod normal ar trebui reluat votul cu alti fripturisti din rindul doi care asteapta si ei un osicior……………………………….1PSD 35% .2.PNL 24% 3.ALDE 15% 4.Pro Romania 6% 5. USR 5% .6. UDMR 4% …7.PMP 3% .

 6. AntiProşti spune

  Care partide!!? Şi ce să votezi? Fripturişti din diferite găşti?

  Trebuie să fii lovit zdrăvăn la mansardă dacă pici în plasa lor.

  Dacă ar fi pe bune şi nu ar fi scoşi şi morții la vot nicio gaşcă nu ar obține mai mult de 5%. Ar vota doar rudele lor şi prietenii cu care fac afaceri din bani publici.

  PSD 5%
  PNL(PDL) 3%
  USR 1%
  Pro România 0,5%
  PMP 0,1%
  Independenti 0,00%

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate