Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 18 august 2019
 • :
 • :

Spune ce procent vor obține partidele, în Neamț, la alegerile europarlamentare?

Internetul este plin de comentatori în ale politicii și socialului. Mare parte dintre ei vorbesc total pe lângă subiect, din neștiință sau din dorința de a manipula.

Dacă tu crezi că ești un om sau un politician corect și te pricepi oarecum la politică și la cum funcționează lumea în care trăiești, postează acum un comentariu în care să anticipezi scorul electoral pe care îl vor obține partidele la Neamț, la alegerile europarlamentare ce vor urma.
6 comentarii la “Spune ce procent vor obține partidele, în Neamț, la alegerile europarlamentare?

 1. Cornel

  CRED așa ca un top : PSD 30 și ceva % , ALDE 20 și un pic , USR 12 , PRO Romania 10 ori chiar mai mult , depinde ce. mișcări de membri se vor . mai face .

  Raspunde
 2. xx

  Eu am asa merg sa-mi anulez votul.Ce se intimpla cind majoritatea rominilor procedeaza la fel? In mod normal ar trebui reluat votul cu alti fripturisti din rindul doi care asteapta si ei un osicior……………………………….1PSD 35% .2.PNL 24% 3.ALDE 15% 4.Pro Romania 6% 5. USR 5% .6. UDMR 4% …7.PMP 3% .

  Raspunde
 3. AntiProşti

  Care partide!!? Şi ce să votezi? Fripturişti din diferite găşti?

  Trebuie să fii lovit zdrăvăn la mansardă dacă pici în plasa lor.

  Dacă ar fi pe bune şi nu ar fi scoşi şi morții la vot nicio gaşcă nu ar obține mai mult de 5%. Ar vota doar rudele lor şi prietenii cu care fac afaceri din bani publici.

  PSD 5%
  PNL(PDL) 3%
  USR 1%
  Pro România 0,5%
  PMP 0,1%
  Independenti 0,00%

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *