Sprijin de 12000 lei pentru Bia și Vlăduț de la Mitropolia Moldovei și Bucovinei și Protopopiatul Piatra-Neamț

1

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț susține două cazuri medicale grave. Vlăduț și Bia sunt doi copii bolnavi de cancer care au nevoie de sume mari de bani pentru a putea fi tratați. Pentru ei s-a organizat recent și un concert caritabil. (click aici pentru articol)

Carmen Suciu, neobositul suflet voluntar al Asociației, luptă din răsputeri să îi ajute pe acești copii. La ultima vizită a IPS TEOFAN de la Piatra-Neamț, Carmen Suciu i-a prezentat cele două cazuri. A obținut promisiunea că va primi sprijinul de care are nevoie.

Sprijinul a devenit realitate. Mitropolia Moldovei și Bucovinei a donat 9000 lei, iar Protopopiatul Piatra-Neamț a donat 3000 lei. Suma de 12000 lei va fi împărțită în mod egal celor două cazuri medicale.

Asociația Născută Înger mulțumește în numele celor doi copii pentru ajutorul primit.

Bia a fost abandonată de părinții biologici. Crescută de bunică într-un sat uitat de lume (Puiești, județul Vaslui), se chinuie să trăiască. Se zbate între viață și moarte și se chinuie cu boala nemiloasă: cancerul (limfom Hodgkin)!  1 an de citostatice în zadar, 1 an de strigăt de durere, iar viața Biei depinde de o sumă de bani. Singura șansă a ei este să meargă în Turcia, unde medicii spun că are șanse de vindecare, șanse să își reia copilăria. Bia are nevoie de transplant autolog, iar orice ajutor pentru ea contează enorm. Pre-transplant are nevoie de cure de chimioterapie speciale urmate de PET CT și de cure de radioterapie care să îi ardă tumorile limfatice, neoperabile.

Potrivit lui Carmen Suciu, Bia mai are nevoie de cel puțin 70.000 euro. Cei aproximativ 30.000 euro strânși până acum vor fi utilizați pentru procedurile pre-transplant, în Turcia.

Puteți dona pentru Bia în conturile de mai jos:

RO02BACX0000001846427000 – LEI

RO45BACX0000001846427002 – EURO

Conturi deschise la UniCredit Bank pe numele Anghel Ana-Maria

Paypal: luana_ianuarie16@yahoo.com

Mai multe detalii pe pagina SALVAȚI-O PE BIA.

Balan Constantin Vlăduț, un tânăr de doar 18 ani, din Neamț, a fost diagnosticat recent cu leucemie acută limfoblastică și are nevoie de tratament cu L-asparaginase 10.000Ui, până în luna martie 2020.

Acest medicament poate fi găsit doar în afara României și este extrem scump. Pentru prima lună are nevoie de 20 de flacoane, iar 1 flacon costă 770€, totalul pentru 20 de bucăți fiind de 15.400€ (totalul doar pentru prima lună), bani pe care familia lui nu îi deține momentan.

Vlăduț face cure de chimioterapie la Iași.

Dacă doriți și aveți posibilitatea să ajutați la salvarea unei vieți vă rugăm să donați în unul din următoarele conturi:

Nume: Matei Mihaiela (mama)

IBAN CONT EURO: RO71BRDE240SV24735482400 B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU

IBAN CONT RON: RO40BRDE240SV24735132400,in RON,B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU.

„El este Vlăduț, are doar 18 ani , însă viața lui s-a schimbat la 180 grade luni, 10.06.19, când a fost diagnosticat cu Leucemie acută limfoblastică! Este un băiat relativ timid, care a învățat ce este greul încă de când era mic. Noi am fost crescuți doar de mama, deoarece tata ne-a părăsit când eu aveam 12 ani, iar el doar un anișor! A fost privat de multe lucruri pe care copii din familiile normale le aveau însă am reușit să reușim împreună. Abia începuse să mearga lucrurile bine … el mai are 1 an de liceu, este în clasa a 11-a acum. De fapt abia ce s-a terminat! În clasa a 12-a nu știe când o să mai poată merge! El este mai optimist decât noi, cel puțin așa l-am simțit zilele acestea, stând mai tot timpul in jurul lui. ”, a transmis sora lui, Monica.

Mai multe detalii pe grupul UNIȚI PUTEM SALVA VIAȚA LUI VLĂDUȚ BĂLAN

Cei care au nevoie de mai multe informații o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    sa nu se inteleaga ca popii au dat bani din buzunarul lor, probabil s-a colectat tot de la enorias!Oricum, e de laudat gestul!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate