[FOTO/VIDEO] Oamenii cu suflet luptă împotriva cancerului. Alături de Bia și Vlăduț la Festivalul de Muzică „Ella Suciu” Piatra-Neamț

0

VIDEO: TURN TV

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a organizat pe 12 iulie, la ora 18.00, la Sala Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamț, Festivalul de Muzică „Ella Suciu”. Evenimentul a fost un concert caritabil pentru Vlăduț și Bia, doi copii bolnavi de cancer care au nevoie de sume mari de bani pentru a putea fi tratați. În deschidere au cântat Voluntarii Îngerilor de la Liceul de Arte Victor Brauner din Piatra-Neamț, iar ulterior scena a fost ocupată de cunoscuta și îndrăgita formație LOS ANONIMOS.

La finalul concertului, Carmen Suciu a anunțat că s-a stâns suma de aproximativ 4000 lei care va fi direcționată în mod egal celor două cazuri.

Carmen Suciu, neobositul suflet voluntar al Asociației, luptă din răsputeri să îi ajute pe acești copii. La ultima vizită a IPS TEOFAN de la Piatra-Neamț, Carmen Suciu i-a prezentat cele două cazuri. A obținut promisiunea că va primi sprijinul de care are nevoie. La eveniment a participat și pr. protopop Valentin Tofan.

Mai jos puteți afla mai multe despre Bia și Vlăduț.

BIA

Bia a fost abandonată de părinții biologici. Crescută de bunică într-un sat uitat de lume (Puiești, județul Vaslui), se chinuie să trăiască. Se zbate între viață și moarte și se chinuie cu boala nemiloasă: cancerul (limfom Hodgkin)!  1 an de citostatice în zadar, 1 an de strigăt de durere, iar viața Biei depinde de o sumă de bani. Singura șansă a ei este să meargă în Turcia, unde medicii spun că are șanse de vindecare, șanse să își reia copilăria. Bia are nevoie de transplant autolog, iar orice ajutor pentru ea contează enorm. Pre transplant are nevoie de cure de chimioterapie speciale urmate de PET CT și de cure de radioterapie care să îi ardă tumorile limfatice, neoperabile.

Puteți dona pentru Bia în conturile de mai jos:

  • RO02BACX0000001846427000 – LEI
  • RO45BACX0000001846427002 – EURO
  • Conturi deschise la UniCredit Bank pe numele Anghel Ana-Maria
  • Paypal: luana_ianuarie16@yahoo.com

Mai multe detalii pe pagina SALVAȚI-O PE BIA.

VLĂDUȚ

Balan Constantin Vlăduț, un tânăr de doar 18 ani, din Neamț, a fost diagnosticat recent cu leucemie acută limfoblastică și are nevoie de tratament cu L-asparaginase 10.000Ui, până în luna martie 2020.

Acest medicament poate fi găsit doar în afara României și este extrem scump. Pentru prima lună are nevoie de 20 de flacoane, iar 1 flacon costă 770€, totalul pentru 20 de bucăți fiind de 15.400€ (totalul doar pentru prima lună), bani pe care familia lui nu îi deține momentan.

Dacă doriți și aveți posibilitatea să ajutați la salvarea unei vieți vă rugăm să donați în unul din următoarele conturi:

Nume: Matei Mihaiela (mama)

IBAN CONT EURO: RO71BRDE240SV24735482400 B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU

IBAN CONT RON: RO40BRDE240SV24735132400,in RON,B.R.D. – G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU.

„El este Vlăduț, are doar 18 ani , însă viața lui s-a schimbat la 180 grade luni, 10.06.19, când a fost diagnosticat cu Leucemie acută limfoblastică! Este un băiat relativ timid, care a învățat ce este greul încă de când era mic. Noi am fost crescuți doar de mama, deoarece tata ne-a părăsit când eu aveam 12 ani, iar el doar un anișor! A fost privat de multe lucruri pe care copii din familiile normale le aveau însă am reușit să reușim împreună. Abia începuse să mearga lucrurile bine … el mai are 1 an de liceu, este în clasa a 11-a acum. De fapt abia ce s-a terminat! În clasa a 12-a nu știe când o să mai poată merge! El este mai optimist decât noi, cel puțin așa l-am simțit zilele acestea, stând mai tot timpul in jurul lui. ”, a transmis sora lui, Monica.

Binele este cea mai mare implinire! Fa bine mereu.

„Trec clipele picurand intr-o lume in care visele acestui adolescent ce abia si-a deschis zborul stau ascunse la portile cerului, intr-o lume in care oamenii uita sa caute lumina, intr-o lume in care evitam sa iubim Universul, pamantul, sa nu-l lasam fara noi! Sa-l prindem de mana cu Dumnezeu si noi si sa-l ajutam sa traiasca. Pentru o clipa este ca un lastar care a incetat sa mai creasca, si trec clipele picurand in el doar lacrimi si ploi! Haideti sa cautam lumina, iubirea si sa invingem impreuna cu Vladut boala, sa-i redam zborul, sa traiasca, sa se bucure de fiecare clipa. Impreuna reusim, avem dovada vie a lui Raul, dupa trei ani a invins leucemia, deci se poate. Orice banut daruit conteaza, este parte din salvarea acestul minunat baiat.”, a declarat Carmen Suciu, de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț, care susține acest caz.

Mai multe detalii pe grupul UNIȚI PUTEM SALVA VIAȚA LUI VLĂDUȚ BĂLAN

Cei care au nevoie de mai multe informații o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate