Spitalul din Piatra-Neamț va avea de mâine încă 20 de concentratoare de Oxigen

0

Cu secția de Terapie Intensivă plină, spitalul din Piatra-Neamț primește o gură de oxigen (atât la propriu cât și la figurat) din mediul privat. Firma Dolinex va aduce de mâine încă 20 de concentratoare de oxigen, aparatură medicală ce face diferența dintre viață și moarte.

Cele 20 de concentratoare aduse de firma Dolinex vin în completarea celorlalte 5 aduse de aceeași firmă recent, asta după ce prin intermediul VIVID Neamț au mai fost aduse în trecut 11 astfel de aparate.

Este lăudabil faptul că mediul de afaceri din Neamț vine în ajutorul spitalului deoarece acest sprijin a fost unul esențial de la începutul pandemiei și până în prezent. Totodată este foarte frustrant să fii un cetățean corect care plătește taxe și impozite sau un patron care bagă bani cu nemiluita la buget și să vezi cum într-o situație de viață și de moarte guvernul nu alocă nici un leu pentru suplimentarea aparaturii medicale de la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Tot respectul pentru acești oameni din comunitatea VIVID care s-au implicat în a ajuta spitalul și au evitat în permanență publicitatea. Chiar și acest articol este scris fără acordul lor, cu informații obținute de la nivelul spitalului, dar am considerat că este foarte important să vadă toată lumea cum în situații limită mulți dintre cei care pot, ajută și se implică.

I.R.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate