Cum ziceam ca e cu deschiderea spitalului din Bicaz ?

5

Dintoteauna am zis ca nu se va mai deschide spitalul din Bicaz, dar altii au zis altceva. Cine a avut dreptate ?
Acum 7 luni :

Acum 3 luni :

Oare nu ar trebui ca cineva sa isi ceara macar scuze fata de oamenii din Bicaz si imprejurimi pentru ca le-a dat sperante desarte, ca sa nu spun ca i-a mintit cu nerusinare ?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. feraru marcel spune

  A.P.E.L. catre Onorabilul si Stimabilul dom’ Presedinte al CJ Neamt. Domnule presedinte,nu stiu cum sunt altii, dar eu cand citesc toate rautatile despre persoana d-vs, mi se pune pata ! Adica toti calicii si neorientatii, ciudosii si invidiosii pe munca d-vs cinstita, facuta cu abnegatie zi de zi 24/24 si 7/7 sa va acuze de tot felul de aberatii si sa va ceara demisia, de parca ati fi Traian. Badica Traian, cum imi place mie sa-l alint. Acum se leaga de chestia cu spitalul, si nu vad unul care sa strige-n gura mare la Ionel pesedel sa mai puna de-o interpelare in acolo unde-i el angajat cu carte de stat, interpelare la ministru’ ala penelist care se ocupa de sanatatea populatiei. Eu chiar nu stiu de ce nu faceti d-vs o adresa scrisa catre preaputernicul Arsene si sa-l obligati sa se ocupe de treburile astea, mai ales ca daca vine descentralizarea, el ar vre sa va ia locul. Cum se pare c-o sa mai dureze oleaca, dati-i de treaba, ca sa mai lase jocul de tibie si peroneu specific unui pesedeu si sa ia el problema in mana s-o rezolve. Adresa, cu semnatura de luare la cunostinta, s-o trimiteti la presa s-o vada plebea (de la Blebea), dupa care sa-i putem cere socoteala(pardon), adica sa-l intrebam ce mai face puterea in afara de toc-shoaie. Luati d-le presedinte masuri drastice, ca au astia 70% in parlament si stau pe ciuci in timp ce pe mata te iau astia la maciuci. Cu repect si admiratie pentru persoana d-vs, raman acelasi nevotant….Marcel. Succesuri, succesuri, pe toata linia.

 2. nedumeritu' spune

  Se va redeschide spitalul din Bicaz. Daca asa spune sefu’ de judet, asa va fi. Intrebarea este in ce secol?

 3. Adi spune

  … oricum nu mai crede nimeni balivernele si lozincile pe modulul vremurilor ceausiste clamate de „intaiul agricultor al judetului”. Sa le fie de cap alora care au aranjat apele sa ne pricopsim cu asemenea sef la CJ.

 4. mickey999 spune

  Nu pricep rostul articolului.
  Omul spune de doua ori ca se va deschide spitalul din Bicaz. Si ce? Excelent! Daca a fost inchis si se redeschide nu e un scop bun ? Nu inteleg unde e minciuna? Inca nu s-a deschis si a declarat ca e deschis????
  Nu pricep rostul articolului deloc! Cine minte ? Cu ce se minte aici? Lamureste-ma ca altfel cazi in penibil .

  1. R.Vasile spune

   Rostul e ca acest mare „agricultor al tarii” prin banii lui furati si apoi munciti ca de a avut capital „muncit” sponsorizeaza multe ziare si canale tv locale unde cam toti il lauda si il pupa si raspupa.pentru mine e un laudaros si excroc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate