Ipoteze nemtene – 15 nu este egal cu 13 … stai jos … 2 !

7

Sa presupunem ca societatea Troleibuzul a dat cu mucii in fasole cerand trasee pe care nu a putut sa le acopere cu masini. Dupa ce a realizat greseala, a dat inapoi catre CJN 13 din cele 15 trasee, dar desi numarul de trasee la care s-a renuntat era de 13, ce sa vezi, in propunerea de hotarare de CJN scrie ca au luat ei act ca Troleibuzul a  renuntat la toate 15 trasee.
Noi nu ne pricepem la acte de astea administrative, dar cu siguranta 15 nu este egal cu 13.
Oare sa fie asta o alta smecherie marca Mirabela Dauer din codrii neamtului ? Sau o fi vreo scapare din partea aparatului de specialitate, al presedintelui, sau poate din partea noastra ?
hotarare-cjn

trasee

Dar oricum nu e panica, caci hotararea nu va produce efecte deoarece sedinta se pare ca nu se va tine pentru ca auzeam cativa consilieri deranjati de faptul ca Tovarasul Culita suna adunarea asa de pe o zi pe alta, de parca CJN ar fi devenit SC 3 BONSAI .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Tamba Elena spune

  C emai conteaza pntru cele doa trasee ??? Cum vreti sa-si adune banii pentru buna str alor.Si daca nu stiu inca aritmetica elementara, ce pretentie avem la mai mult, dela ei.

 2. Dan Ionescu spune

  Sa le fie invatatura de minte celor care i-au votat. Conform socotelilor si regulilor doar de ei stiute, maine-poimaine or sa va oblige sa aduceti bani de-acasa, drept recompensa ca va lasa sa munciti, sa le cresteti lor burdihanele.

 3. Ghita spune

  Odata ce-a aparut o tupeista la nivel inalt care a reinventat aritmetica, si n-a fost pedepsita legal, au avut si astia de la judet de unde sa se inspire. Nici ei nu vor da socoteala, cotinuand sa ne prosteasca pe fata.

 4. yo-yo spune

  Ne mai punem acum pentru doua trasee. Maruntis. Principalul este de unde si cum iese banul pentru mosier si cocoana care-l secondeaza.

 5. Adi spune

  E greu cu aritmetica pentru angajatii CJ ! E si mai greu sa faca un lucru cu responsabilitate. Pai, daca e pe bani publici…merge si asa, nu-i asa. Daca s-ar face o evaluare pe bune a nivelului de IQ si a competentelor profesionale ale celor de la CJ,oare cati ar mai ramane pe scaunele lor comode ?

 6. feraru marcel spune

  N-ati fost la orele de religie ?? Ati sarit peste ora cand s-a predat preceptul de baza : CREDE SI NU CERCETA ? Se vede si asta s-ar putea sa va aduca vreo doua-trei sute de matanii canon. Canon manastiresc nu gadgeturi di-aistea nipone.

 7. FLORIN spune

  Musiu Tarata si Madam Soroceanu au fost colegi la artimetica cu Roberta Anastase. Tarata numara ca la SC 3 BONSAI iar cucoana ca pe vremea cand era directoare la CAS si stabilea cash-ul cu laboratoarele medicale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate