Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 iulie 2019
  • :
  • :

SPECTACOL FOLCLORIC ÎN ZI DE SĂRBĂTOARE

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ celebrează sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena printr-un spectacol caritabil oferit de Ansamblul folcloric „Floricică de la munte” bătrânilor de la CENTRUL PENTRU PERSOANE VARSTNICE ROZNOV (fostul Spital Roznov). Programul artistic cuprinde mai multe suite de dansuri de pe întreg cuprinsul ţării, precum şi momente solistice oferite de Florin Mihuţ şi orchestra ansamblului.
Acest eveniment cultural se doreşte fi, în fapt, o vizită de suflet a artiştilor de la „Carmen Saeculare”, în zi de sărbătoare, la nişte oameni deosebiţi. Este un prilej de a sărbători împreună cu bunicii noştri o zi importantă din calendarul creştin şi de a schimba, la final, după spectacol, impresii.
Manifestarea va avea loc miercuri, 21 mai, la ora 12,oo, la CENTRUL PENTRU PERSOANE VARSTNICE ROZNOV (fostul Spital Roznov).

carmensae
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *