SPECTACOL FOLCLORIC ÎN ZI DE SĂRBĂTOARE

0

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ celebrează sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena printr-un spectacol caritabil oferit de Ansamblul folcloric „Floricică de la munte” bătrânilor de la CENTRUL PENTRU PERSOANE VARSTNICE ROZNOV (fostul Spital Roznov). Programul artistic cuprinde mai multe suite de dansuri de pe întreg cuprinsul ţării, precum şi momente solistice oferite de Florin Mihuţ şi orchestra ansamblului.
Acest eveniment cultural se doreşte fi, în fapt, o vizită de suflet a artiştilor de la „Carmen Saeculare”, în zi de sărbătoare, la nişte oameni deosebiţi. Este un prilej de a sărbători împreună cu bunicii noştri o zi importantă din calendarul creştin şi de a schimba, la final, după spectacol, impresii.
Manifestarea va avea loc miercuri, 21 mai, la ora 12,oo, la CENTRUL PENTRU PERSOANE VARSTNICE ROZNOV (fostul Spital Roznov).

carmensae

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate