Şoric Vasea Aurelian a fost hăituit degeaba de ANI

6

Un cititor critic ne-a atras atenția recent că fostul șef al poliției Neamț, Şoric Vasea Aurelian, a terminat procesele cu Agenția Națională de Integritate și că toate poveștile cu averea lui dobândită ilegal s-au dovedit a fi false.

Recunoaștem că, nemaifiind persoană publică Şoric Vasea Aurelian, nu a mai fost de interes subiectul, dar am verificat succesiunea de procese în care a fost obligat să ia parte fostul șef de poliție despre care ANI zicea că are avere nejustificată și concluzia este că omul a fost hăituit aiurea de această instituție.

Din păcate, nu e prima oară când ANI hăituiește oameni și pe unii îi distruge ca mai apoi să se dovedească că erau nevinovați. Degeaba ți se face dreptate după ani de zile după ce ai pierdut tot, presa te-a făcut varză și mai ai puțin și ajungi la nebuni de cât ai umblat prin tribunale. Poate ar trebui regândită legislația și persoanele care lucrează la ANI, dacă dovedește că au hăituit oameni nevinovați, să plătească pentru asta.

Deși noi am prezentat datele dintr-un comunicat oficial ANI, pentru că s-a dovedit a fi doar un alt rateu al acestei instituții am șters articolul ”Șoric, luat la bani mărunți” în care se făcea referire la subiectul averii sale și ne cerem scuze pentru publicarea unor informații oficiale, dar neadevărate.

arsene

cuc
6 Comentarii
 1. Stefan spune

  Eu cred ca ANI ar trebui desfiintata, e doar o adunatura de securisti care face jocuri politice si de imagine.Pentru verificarea averilor exista Fisc, iar pentru incompatibilitati exista justitie…

  1. Ion rotaru spune

   Eu cred ca ar trebui regândita legislația pt a obliga presa sa susțină cu probe reale toate cacaturi le pe care le scriu, și sa răspundă mult mai urgent în fata unui judecător de faptele pe care le fac unii asa Ziși jurnaliști

 2. legio spune

  Asa este autorule ,ai dreptate ,in Neamt totul este de o corectitudine monumentala ,numai sfinti ,nu mai incapi de atatia sfinti ,de aceia este si Neamtul printre fruntatasii raiului romanesc !

  1. Mario spune

   Asa este… Soric este un Sfant !!! Nici cand a declarat ca nu este in neregula in a da bani cu camata, nu a spus nimic gresit!!!

   1. Iulius Negruzzi spune

    Soric a spus un mare adevar: ca procurorii si judecatorii dau imprumuturi cu camată. Din această cauză si-a pierdut „cascheta”, caci in loc sa se facă cercetari amanuntite spre a se descoperi si condamna cine erau magistratii vizati/implicati, totul a fost rastalmacit de presa statului paralel iar infractorii adevarati au ramas fara dosare tot pe functiile lor, cu imaginea nemurdarita de presa supusa lor.

   2. radu spune

    La acel moment camataria nu era prevazuta in vreo lege sau CP ca fiind infractiune….!!!Fiind o activitate comerciala ilicita putea fi incadrata ca si contraventie la L.12/90,aplicandu-se amenda si confiscarea sumelor de bani care faceau obiectul imprumutului ilegal,dupa probarea faptelor…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate