Sondaj de opinie – Colegiul 6, Neamt

3

Aflati la sarbatoarea Razboienilor, am facut un sondaj de opinie printre oamenii prezenti pentru a vedea ce intentii de vot au pentru Colegiul 6. Sondajul a fost realizat pe 100 persoane care locuiesc in Colegiul 6, iar rezultatele sunt urmatoarele:
– 94 persoane vor vota cu Liviu Harbuz;
– 1 persoana nu va vota;
– 2 persone indecise;
– 3 persoane vor vota cu Adrian Radulescu.
Toate persoanele intervievate au fost intrebate mai intai unde locuiesc si identificate ca fiind din Colegiul 6, deoarece opozitia, desi detine un procent foarte bun in zona, nu s-a putut abtine la a nu face putin circ si a adus oameni chiar si de la Roman ca sa iasa frumos manifestarea si sa fie multi spectatori. Pe aceasta cale, rugam opozitia nemteana sa savureze acest sondaj de opinie, dar sa nu mai care oameni cu autocarul din alte orase, pentru ca nu vor realiza nimic altceva decat sa se faca de ras.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. ciubotaru spune

  Da,noi suntem urmaşii acestui popor… piroman,criminal,fugar,curvar.În prezent mai suntem un popor în istoria lumii? Mai suntem consideraţi apărători ai valorilor creştine şi ai bătrânului continent?

  ADMIN : Nu asta era ideea . Suntem un popor care prezinta doar 75% din adevar pentru ca restul de 25% nu ne place si nu vrem sa fie al nostru . Nu vrem sa ne asumam decat ce e frumos din istoria noastra .
  Poporul roman are foarte multe lucruri cu care sa se mandreasca si cateva cu care sa-i fie rusine . Trebuie sa invatam sa ne fie si rusine nu sa fim doar cu coada pe sus . Atata timp cant nu recunoastem greselile noatre ca natiune nu vom invata nimic din ele .

 2. alexianu spune

  domnule iosub, m-am mai uitat odata pe diploma mea si scrie „licentiat in sociologie”. din start va spun ca nu ati facut un sondaj de opinie, ci un studiu de piata, fara esantionare, fara…multe altele. sondajele de opinie nu se fac in spatii aglomerate pt exista posibilitatea ca cei prezenti in acel loc sa aiba cu totii aceeasi opinie. exact lucrul asta s-a intamplat. dar…. articolul dvs mi-a placut. ati spus verde in fata. bravo!

  ADMIN : Si pe diploma mea scrie ceva dar asta nu are importanta . Intervievarea s-a facut cum trebuia sa se faca iar calitatea sondajului se va vedea la votul din zona Razboieni.

 3. ciubotaru spune

  Mai bine a-ti fi întrebat de semnificatia istorică a acestei sărbători şi a-ti fi arătat munca depusă de urmaşii Marelui Ştefan,elevii şi profesorii Şcolii Războieni.Aşa vor învăţa contemporanii să se ridice la nivelul înaintaşilor şi nu la nivelul celor care temporar deţin sau vor să deţină o funcţie publică.

  ADMIN : Demagogia omoara Romania . Inaintasii nostri sunt prezentati doar pozitiv si se incearca crearea unei senzatii false de patriotism . Noi suntem singurul popor din lume care nu ne recunoastem si nu ne asumam decat lucrurile pozitive iar copiii sunt mintiti in scoli unde li se preda doar jumatari de adevar .
  Noi suntem poporul care todeauna am dat foc la culturi , am otravit fantanile si am fugit in paduri , Stefan Cel Mare a avut nenumarati copii facuti cu oricine apuca , Ion Creanga scria si povesti pornografice si asa mai departe . Insanatosirea noastra ca natie va trebui sa inceapa cu asumarea si constientizarea adevarului nu doar a lucrurilor frumoase.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate