Solicitare aviz pentru „Punerea în siguranță subtraversare râu Moldova cu conducta Dn 250 Cristești – Târgu Neamț în zona localității Timișești, jud. Neamț”

0

        Această informare este efectuată de S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. Mediaș, cu sediul în Mediaș, Piața Constantin I. Motas, nr. 1, tel. 0269803333, jud. Sibiu, ce intenţionează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă „Siret” Bacău, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrării: „Punerea în siguranță subtraversare râu Moldova cu conducta Dn 250 Cristești – Târgu Neamț în zona localității Timișești, jud. Neamț”, amplasată în comuna Timișești, jud. Neamț.

Această investiţie este existentă.

Ca rezultat al procesului de producţie nu vor rezulta ape uzate.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată. 

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului și la Administrația Bazinală de Apă Siret Bacău, tel 0234541646.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate