Solicitare aviz de gospodărire a apelor pentru „Modernizare drum județean DJ 207D km 1+250-6+800, județul Neamț“

0

Această informare este efectuată de Unitatea Administrativ Teritorială Județul Neamț, strada Alexandru cel Bun, nr. 27, Piatra Neamț, care intenționează să solicite aviz de gospodărire a apelor pentru „ Modernizare drum județean DJ 207D km 1+250-6+800, județul Neamț “. Ca urmare a realizării acestei lucrări nu vor rezulta ape uzate.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996 cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informațiile suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului și Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamț, Bulevardul Dacia, nr. 5 A, Biroul Exploatare Lucrări/Gestiunea Resurselor de Apă, telefon 0233/217177.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate