Șofer înzăpezit pe E85 – Neamț, salvat de jandarmii Grupării Mobile Bacău (VIDEO)

0

În ultimele zile, iarna și-a intrat în drepturi și, în multe cazuri, zăpada si viscolul pot crea dificultăți celor care se deplasează cu autovehiculele pe drumurile publice.

În dificultate se afla și un bărbat care a rămas înzăpezit cu mașina aseară, 6 februarie, în jurul orei 22.30, pe drumul E 85, pe raza localității Săbăoani din județul Neamț.

Spre norocul său, două echipaje de jandarmerie de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău se întorceau din misiune pe același drum.

Jandarmii au oprit imediat ce au văzut mașina înzăpezită și s-au asigurat că șoferul este în afara oricărui pericol.

După ce au securizat zona cu semnalele luminoase ale autospecialelor, jandarmii, cu lecția despre capriciile vremii bine învățată (de aici prezența lopeților), s-au mobilizat rapid, iar în mai puțin de 15 minute autoturismul era gata de deplasare.

Bărbatul, cu privirea încărcată de mulțumire și respect, le-a transmis jandarmilor printr-o strângere de mână mai multe decât o putea face cu o mie de cuvinte!

Felicitări colegilor noștri!

a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate