Societăți din Piatra-Neamț care nu produc gunoi menajer. Sau produc, dar…

8

gunoiVă spuneam încă de săptămâna trecută că mulți băieți deștepți nu duc niciun metru cub de gunoi menajer pe an la Brantner ( click aici pentru articol ), ceea ce însemnă că ori au descoperit o metodă de evaporare a lui, ori îl pun în pubelele de pe la blocuri sau, și mai rău, îl aruncă pe marginea drumului sau pe marginea albiilor râurilor.

După acest articol reacțiile nu s-au lăsat așteptate și au început să vină informații la redacție. Nici nouă nu ne vine să credem câți băieți deștepți nu produc gunoi menajer. Așa că din lunga lista îi vom mai prezenta pe câțiva care par mai interesanți, iar cei care nu se regăsesc în articol să nu se panicheze, urmează și ei:

 • Prod Alcar – fabrică de mobilă, peste 50 angajați produce 0,5 metri cubi de gunoi
 • Presing Com – restaurantul Onix – nu produce gunoi menajer
 • Ramses – nici ei niciun gram de gunoi menajer
 • Yanis – fast food – culmea, niciun colț de pâine sau o coajă de ou nu rămâne de la ei
 • Cosmos – marele market de la Pietricica – nu produce gunoi
 • NTK System – Pub The Germans – nici ei nu produc gunoi
 • Altex România – zero metri cubi gunoi menajer sau, cine știe, poate îl duce în alt județ
 • Club Sportiv Ecvestru – Baza Hipică, nici aici nu se produce teoretic gunoi menajer.

Și lista va continua pentru că e de neimaginat câți băieți deștepți nu produc oficial gunoi și sunt suspiciuni bine întemeiate că aceste gunoaie menajere ajung să fie plătite în special de asociațiile de locatari.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
 1. anca spune

  …scuzati nefericita repetitie in fraza…dar cred ca s-a receprionat mesajul si asteptam rezultatele…Sa copiem de la altii daca nu suntem in stare sa punem un lacat…

 2. anca spune

  …dar a gasi o metoda ca tiganii sa nu mai framante si sa imprastie gunoiul pe langa tomberoane, nu se gaseste????Poate ne e frica de ei ca de cate ori reclami ceva despre harmalaia pe care o produc noaptea..onor politia locala fuge ca de dracu`..

 3. teo spune

  ALTA METODA DE A SPALA BANII NOSTRI DE CATRE BAIETII DESTEPTI!!!!!!!!!!!!

 4. stefan spune

  Felicitari pentru articol , d-le Iosub!Vina insa nu este numai a lor, ci si a Brantner si a primariei pentru sistemul defectuos de colectare!S-au plimbat toti prin strainatati si nu au invatat nimic de cat e de simplu acolo!Pe de alta parte, cum au avize de functionare societatile fara contracte de salubritate?!Alo, Garda de Mediu!

 5. ELISABETA spune

  Bine ca platesc locatarii de la blocuri unde, nu conteaza cat gunoi genereaza, dar plateste lunar 8 lei de persoana.O familie formata din 3 membri plateste lunar cat o societate intr-un an.Nu mai pui ca locatarul plateste si folia cartonul si PET-urile pe care societatea de salubritate le valorifica(adica ia bani de doua ori odata de la locatar si apoi de la valorificator).Este cea mai mare prostie cu tariful pe gunoi aprobat in consiliul local pe persoana si nu pe metru cub. Niciodata locatarul nu are sa-si dea interesul sa recicleze mai mult gunoi daca lunar plateste aceeasi suma.Dar probabil nu este interesul sa micsoram cantitatea de gunoi generat .

 6. mickey999 spune

  La restaurante se poate explica in felul urmator: meniul restaurentelor e pe baza de peshtishori la acvariu din tabla servit direct din acvariul din tabla, desigur.

  Acvariul din tabla (cu sau fara resturile de sos tomat sau ulei) este trimis direct la depozitul de deseuri metalice!

  Eh? Pare logic acum??

  🙂 🙂 🙂

 7. Iulian Dochita spune

  Frumoasă moda cu tomberoane printre blocuri….de unde este moda din Africa ?..

  1. Ion Românu' spune

   Ia uimește-ne tu cu ideile tale sclipitoare despre locurile în care ar trebui plasate tomberoanele!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate