Soarta piețelor, în pixul Președintelui: „Măsura luată de Guvern e justă”

0

Întrebat astăzi de un jurnalist dacă va promulga legea adoptată de Camera Deputaților care a decis că piețele pot funcționa și în spațiile închise, președintele Klaus Iohannis a evitat să dea un răspuns ferm DA sau NU.

În schimb a precizat că în opinia domniei sale „măsura luată de Guvern e justă, se închid doar piețele care funcționează în spații închise unde nu pot fi garantate măsurile de protecție pentru vânzători și cumpărători. Măsurile sunt temporare, sunt luate pentru câteva săptămâni.”

Președintele Klaus Iohannis a punctat din nou, politic, ideea necesității alegerilor din 6 decembrie pentru ca Guvernul să aibă susținere în Parlament:

„Faptul că guvernul hotărăște ceva și majoritatea PSD fără să se documenteze hotărăște invers e încă un argument pentru care trebuie să facem alegeri. Nu se poate să se funcționeze așa. Suntem în plină criză sanitară. PSD hotărăște invers. Românii își doresc o guvernare sprijinită de parlament pentru a fi cât mai eficientă.”

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate