Iohannis: Până la vaccin nu există altă soluție decât impunerea unor noi restricții severe

0


Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că este imperativ să evităm blocarea spitalelor și să dăm șansa la tratament celor bolnavi de COVID sau alte afecțiuni.

E evident că virusul se răspândește acum mult mai puternic ca în primăvară. Până nu vom avea un vaccin eficient nu există altă soluție decât impunerea unor noi restricții severe.

Aceste măsuri nu sunt deloc populare și sunt greu de acceptat după un an în care am fost nevoiți să ne schimbăm radical modul de viață. Existența noastră a fost puternic afectată.

Reglementările mai puțin restrictive s-au dovedit insuficiente. Este vorba de noi toți la un loc, lupta cu pandemia este și un test al solidarității pe care suntem obligați să îl trecem.”, a precizat președintele României.


Mai sunt de parcurs câteva etape până la vaccinarea propriu-zisă, a mai spus Klaus Iohannis.

România va primi vaccinuri în mod echitabil, există o strategie și sunt stabilite obiectivele și activitățile: de vaccin va beneficia inițial tot personalul din domeniul sănătății și cei cu risc de formă severă de boală.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate