SMURD in actiune 29 septembrie 2010

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au intervenit în 10 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (6 Piatra Neamţ, 3 Roman, 1 Târgu Neamţ).

La ora 16.33, echipajul SMURD Roman a fost alertat şi s-a deplasat pe strada Sucedava din municipiul Roman pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unei agresiuni. Paramedicii au găsit victima (Gabriela S., 22 de ani) căzută în stradă, prezentând un traumatism. După ce i-au evaluat funcţiile vitale şi i-au aplicat pansamente, pacienta a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

La ora 18.05, echipajul de descarcerare şi echipajul de prim ajutor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertate şi s-au deplasat în satul Rediu, comuna Bâra, pentru a-i acorda primul ajutor lui Mihai D., în vârstă de 28 de ani. Pacientul a suferit un traumatism la mâna dreaptă, prin zdrobire într-un utilaj agricol, dar a reuşit să-şi elibereze braţul din mecanismul utilajului cu ajutorul colegilor aflaţi în zonă. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat pansamente şi l-au transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

La ora 23.38, echipajul SMURD Roman a fost alertat şi a intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat lui Alexandru C., în vârstă de 36 de ani, care a suferit un traumatism cranio – cerebral prin agresiune fizică. Paramedicii au găsit victima căzută în zona străzii Fabricii din municipiul Roman şi, după ce i-au evaluat funcţiile vitale şi i-au aplicat pansamentele care se impuneau, au transportat-o la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

I.S.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate