SMURD in actiune 27-29 august

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au intervenit în 35 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (21 Piatra Neamţ, 14 Roman).

Echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat la ora 22.36 (27 august) şi s-a deplasat în localitatea Rediu, pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unei agresiuni. Echipajul de prim ajutor i-a evaluat funcţiile vitale, i-a aplicat pansamente şi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

La ora 13.31 (29 august), echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit pentru descarcerarea victimei unui accident rutier. Vitctima (Ioan P., 61 de ani) a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului personal, ca urmare a coliziunii cu un alt autoturism, produsă pe raza localităţii Ştefan cel Mare.

După descarcerarea victimei de către pompierii militari, aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Neamţ.

Echipajul SMURD Roman a fost alertat şi a intervenit la ora 19.31 (29 august) pentru acordarea primului ajutor calificat victimei unui accident rutier produs pe raza localităţii Rotunda, comuna Doljeşti. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, l-au monitorizat EKG, i-au aplicat pansamente şi guler cervical şi l-au transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman pentru a beneficia de asistenţă medicală de specialitate.

I.S.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate