Situatii de urgenta, 5 ianuarie

0

Echipaje din cadrul Garzii nr 2 de interventie Poiana Teiului au executat misiuni de supraveghere a fenomenului de zapor care se manifesta pe raul Bistrita, pe itinerariul Viaduct – Poiana Teiului – Pod Savinesti.
Misiunile s-au executat intre orele 08.30 – 09.15, respectiv 15.28 – 16.15.

Incendiu in comuna Dumbrava Rosie
La ora 08.47 Detasamentul de Pompieri Piatra Neamt a fost alertat si a intervenit cu un ofiter, 5 subofiteri si o autospeciala pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit in spatiul amenajat pentru centrala termica a unei locuinte (apartinand lui C-tin A). Incendiul a fost cauzat de jarul cazut din instalatia de incalzire (centrala). Au ars cca 3 kg de catoane/hartii si cca 30 kg material lemnos (lemne de foc), depozitate in respectivul spatiu.

Incendiu in comuna Dumbrava Rosie
La ora 12.27 Detasamentul de Pompieri Piatra Neamt a fost alertat si a intervenit cu un ofiter, 5 subofiteri si o autospeciala pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit in bucataria unei locuinte (apartinand Elenei K), din satul Izvoare, comuna Dumbrava Rosie.
Incendiul a fost cauzat de cosul de fum amplasat sau neprotejat termic fata de materialele combustibile. Au ars 2 ml de grinda, o perdea, un dulap si s-au degradat soba, un pat si tencuiala pe o suprafata de 8 mp.

Incendiu in comuna Zanesti
La ora 18.03, Detasamentul de Pompieri Piatra Neamt a fost alertat si a intervenit cu 6 subofiteri si o autospeciala pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la acoperisul unei locuinte (apartinand lui Ion A) din localitatea Zanesti.
Incendiul a fost cauzat de cosul de fum deteriorat. Au ars cca 60 mp din acoperis, construit din asteriala lemn cu invelitoare din dranita si placi de azbociment. La interventie au participat si SVSU Roznov si SVSU Zanesti.

Incendiu in comuna Pipirig
La ora 03.54, Detasamentul de Pompieri Targu Neamt a fost alertat si a intervenit cu 6 subofiteri si o autospeciala pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit in dormitorul unei locuinte (apartinand lui Aurelian P) din localitatea Leghin, comuna Pipirig.
Incendiul a fost cauzat de cosul de fum neizolat termic fata de materialele combustibile. Au ars cca 10 mp din peretele (din lemn) al incaperii.La interventie a participa si SVSU Pipirig.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate