Situație disperată într-un bloc din Piatra-Neamț. Locatari terorizați de un vecin (VIDEO)

0
captură video Antena 3

Un reportaj transmis de Antena 3 arată că locatarii unui bloc din Piatra-Neamț sunt afectați de acțiunile unui vecin care suferă de probleme psihice. Din imaginile de la fața locului reiese că bărbatul de 48 de ani locuiește într-un focar de infecție, printre gunoaie, gândaci și șobolani, cu utilitățile tăiate.

A inundat vecinii, a tulburat liniștea publică și, după ce a ajuns la spital în urma sesizărilor, a fost depistat cu COVID. Cadrele medicale l-ar fi scăpat printre mâini și acesta ar fi reușit să fugă din spital, deși era infectat, spune un vecin.

Din păcate, legislația în domeniu este destul de limitată. Deși polițiștii își fac datoria și duc aceste persoane la Psihiatrie când sunt sesizări, pacienții revin la domiciliu sau pe străzi în scurt timp, totul transformându-se într-un cerc vicios.

Foarte puține cazuri beneficiază de internare în centre specializate și sprijin pentru starea lor precară de sănătate psihică. Situația este cu atât mai dramatică cu cât, conform sursei citate tatăl bărbatului intenționează să vândă garsoniera, chiar dacă fiul său va ajunge să locuiască pe străzi…

Mai multe detalii în acest reportaj – click.

Video: Antena 3

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate