Situația cu transportul elevilor la Școala Stejaru rămâne incertă

5

În urma articolului publicat de noi în 20 ianuarie, cu referire la modul de transport elevi, la școala Stejaru, com. Pângăraţi, problema este parţial rezolvată.

În această dimineaţă, cu jumătate de ora mai târziu (fără un anunţ în prealabil), microbuzul a venit gol pentru a lua copiii din punctul de așteptare Bocancea. O parte din copiii mai mici, de la grădiniţă, au plecat înainte de venirea microbuzului, cu o mașină particulară, condusa de una dintre mame… Deci, sau făcut mai multe transporturi cu un microbuz, nu cu două cum au promis vineri cei din primărie.

Din toţi cei responsabili de situaţia creată, doar şoferul a plătit oalele sparte, cum se spune, fiind amendat de către poliţia rutieră pentru nerespectarea regulamentului de transport persoane.

Vom urmări cazul în continuare.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. legio spune

  Ca intotdeauna ,vinovat este acarul Paun.

 2. hitler spune

  Cine a dat pe goarna , nu a dat cum trebuie, ca trebuia sa spuna si de Dacia cu inscriptiile primariei care care copii la scoala.

  1. yo spune

   Cine a dat pe „goarna” a urmarit cazul copiilor de gradinita,pe care ii lua microbuzul din statia Bocancea. Era strict vorba de cei mici care isi scoteau ochii in ingramadeala aia. Ca au iesit si alte discutii dupa articolul respectiv,e bonus…. ?
   Imi pare rau doar ca, toate belelele le-a luat pe el soferul. Primaria si eventual conducerea scolii trebuiau sanctionate.
   Dar,timpul ne va lamuri daca acele reportaje áu avut vreun efect sau primaria Pângarati este intangibila…

   1. hitler spune

    Aici e lupta politica! Nu intereseaza pe nimeni soarta copiilor. Mai sunt astfel de cazuri si in alte sate si chiar si in oras.

 3. Laurentiu Radu spune

  Sincer… Multumim pentru implicare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate