Dimineți chinuite pentru elevii navetiști

6

Microbuzele supraaglomerate și oamenii care încearcă să ajungă la destinație, la prima oră a dimineții, au devenit deja o obișnuință în peisajul cotidian.
Lucru trist este că la acest „tratament” sunt supuși și elevii care călătoresc cu aceste mijloace de transport în comun în drumul lor spre școală.
Un astfel de caz a fost adus în atenția redacției noastre de o persoană care s-a săturat să mai privească calvarul prin care trec acești copii zilnic.
Textul și fotografiile de mai jos aparțin persoanei care a sesizat această problemă.

După cum stim,“înghesuiţi ca sardelele” este o expresie uzuală în limba româna, folosită pentru a ilustra o mulţime de oameni comasată într-o încăpere prea mică. Şi unde se potriveşte mai bine această expresie, decât la Pângăraţi. Este vorba de microbuzul transport elevi ce deservește Şcoala Gimnazială din satul Stejaru.
Conform “legendei”,ar fi trebuit să fie două microbuze,dar……
Înţelegem că “primăria nu are bani” să susţină cheltuielile necesare pentru al doilea microbuz, dar cu siguranţa si confortul copiilor ce facem ?
Menţionez că pozele au fost făcute într-o dimineaţă când nu erau toţi copiii care merg de obicei cu micobuzul…

 

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Ioana spune

  Pe langa ,, LEGENDA ,, exista si o realitate in care se scalda si tot mai multi parinti .Este vorba despre o Dacie 1310 inscriptionata P in care sunt ingramaditi si 15 10 copii de care are 9-10, uneori chiar 12 locuri! Si aici copii vin cu Dacia!

  1. Ioana spune

   Pe langa ,, LEGENDA ,, exista si o realitate in care ne aflam tot mai multi parinti .Este vorba despre o Dacie 1310 inscriptionata PRIMARIA PINGARATI in care sunt ingramaditi si 10 copii cu varsta de 9-10 anisori si sunt carati de bibliotecar pe niste drumuri foarte rele. Fereasca domnul de un accident .Asa sa intamplat si la Colectiv si dupa aia so luat masuri.

   1. Laurentiu Radu spune

    Am vazut si eu „Dacia minune” cu 13 locuri! Se foloseste si aici in satul meu!

    1. gorila spune

     Draga mos Craciun -de ce nu ai adus un microbus pentru copii,-

   2. GABI spune

    IOANA ! Fereasca D zeu ! dar ADEVAR i ti graiesc , ca daca eu as fi in locul unuia din parintii care au copilasii de 9 ani ,cu care TU spui ca bibliotecarul face off road cu EI pe unde e mai rau drumul ,in sec 2 l am si ogoit pe acel individ ori dupa fapta si rasplata l as purta si pe el cu masina sa fie c an basme ,, legat de coada calului si unde pica nuca ,pica si bucatica ,, din impricinat !

 2. GABI spune

  ,, LEGENDA ,, ar fi TREBUIT ! dar pana la asta din poze nu a fost cumva si un ARO , inceputurile transportului scolar ,au inceput cu niste masini ARO ,dupa FIAT Ducato si acum mai nou OPEL Movano , deci pana la al 2 lea buz , sa reporneasca vechiul ARO , sa mai incapa si diferenta de copii ,care acum se chinuie ingramaditi ! DACA in schimb l au dat la REMAT asta e unde nu i cap vai de picioare ,in cazu de fata ale altora ,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate