Sistemul de iluminare a Bisericii „Sf. Ioan Domnesc”, proaspăt inaugurat, a fost distrus

1

Reprezentanții Bisericii „Sf. Ioan Domnesc” din Piatra-Neamț reclamă faptul că sistemul de iluminare a monumentului istoric din secolul al XV-lea, recent inaugurat, a fost distrus.

„Poliția Locală! În ce fel mai apărăm patrimoniul local și național? La mai puțin de două luni de la inaugurarea proiectului de punere în valoare prin iluminare a bisericii voievodale ștefaniene „Sf. Ioan Domnesc”, iată cum arată!”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a parohiei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Marius spune

    OK, ok, dar daca puneati niste lumini de OUTDOOR !!! si nu de pus la om in curte, atunci nu ar fi fost posibila vandalizarea. Pe oriunde am fost in lumea asta, tot ce e pe domeniul public, banci, cosuri de gunoi, usi batante, etc, toate sunt solide, n-ai nicio sansa sa le strici. Si ce sa vezi, neputand fi stricate, nici melteanul nu se mai chinuie sa le vandalizeze. Cum s-a intamplat pe vremuri si cu statiile alea de autobuz cu pereti de policarbonat….de policarbonat frate! Ala se duce jos si daca bate vantul putin mai puternic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate