Sînziana Ailenei, lansare de album folk și recital de excepție, ieri, la Liceul de Arte ”Victor Brauner”

0

Joi, 6 aprilie, tânăra interpretă de muzică folk, Sînziana Ailenei, elevă în clasa a XII-a la Liceul de Arte ”Victor Brauner”,  şi-a lansat albumul  ”Dacă nu crezi în zâne”.
Evenimentul a avut loc în sala “Theodor Macarie”, unde tânăra interpretă a susținut în fața colegilor, a familiei și prietenilor un minunat recital pe care l-a gândit ca o finalitate a celor patru ani de liceu.

Sînziana i-a avut alături pe bunii ei prieteni, membrii  grupului de muzică  folk  ”Eu cred” Taşca (Marius Coşerariu, Cristina Marin şi Elena Ropotoaia). De asemenea, momentele muzicale au fost completate de poeziile recitate de Marius Coșerariu.

Totodată, evenimentul a avut  parte și de invitați speciali: Dorin Ploscaru (preot-poet), Ion Asavei (directorul Bibliotecii ”Mihai Eminescu” Bicaz),  prof. Mihăiță Albu ( directorul  Liceului  de Arte ”Victor Brauner”) , prof. Dorina Mucenicu ( Școala Gimnazială ”Vasile Mitru” Tașca), care au avut numai cuvinte frumoase, de laudă, pentru Sînziana Ailenei.

Albumul ”Dacă nu crezi în zâne” conține 14 melodii, iar la realizarea lui interpreta de muzică folk Sînziana Ailenei a colaborat cu Ioana Marin, Mihai Coșerariu, Corina Nica, Ion Asavei, Dorin Ploscaru, Iulia Popa și Neagu Iordache.
Manifestarea, una emoționantă, a stat sub semnul prietenie, folkului și a poeziei.

sursa video: Facebook

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate