Sinsay în Galleria Mall Piatra-Neamț din 30 ianuarie – Prima deschidere de magazin a grupului LPP din 2021 

0

Sinsay în Galleria Mall Piatra-Neamț din 30 ianuarie – Prima deschidere de magazin a grupului LPP din 2021 

Odată cu deschiderea noului magazin Sinsay din Galleria Mall, LPP aduce la Piatra Neamț cel mai nou concept – cunoscut de iubitoarele de fashion drept brandul de modă pentru adolescente.

Începând din 2019, odată cu nouă strategie de dezvoltare, Sinsay a lansat colecția Fox & Bunny dedicată copiilor (Baby 0-2 ani și Kids 2-10 ani), colecția pentru bărbați și articole și accesorii pentru casă la prețuri foarte mici.

Din colecțiile Sinsay fac parte și numeroase articole cu etichetă verde Eco Aware, hainele realizate din materiale certificate, într-o manieră prietenoasă cu mediul înconjurător.

Alegerea articolelor Eco Aware este o alternativă mai ecologică și sustenabilă, care ajută la reducerea consumului de apă, energie și resurse. 

Sinsay este cel mai recent brand adăugat în portofoliul grupului polonez, fiind lansat în 2013. În esență, Sinsay a fost gândit că un brand dedicat adolescentelor care urmăresc ultimele tendințe și care nu ezită să le adapteze stilului lor.

Brandul oferă tinerelor posibilitatea de a se juca cu moda, de a mixa stiluri, astfel încât să-și pună în valoare pesonalitatea. Ceea ce diferențiază Sinsay de alte branduri este prețul foarte avantajos al articolelor, permițând astfel adolescentelor ca sezon după sezon să fie la curent cu tendințele

Cu o istorie de peste 25 de ani pe piața de retail, LPP este una dintre cele mai dinamice companii de îmbrăcăminte în Europa Centrală și de Est și deține peste 1700 de magazine în 25 de țări.

Are peste 25 000 de persoane în birourile sale, centrul de distribuție și magazinele din Polonia, țările europene, Asia și Africa.

În Romania, grupul polonez este prezent pe piaţa locală din 2007 şi deţine 77 de magazine sub cinci branduri: Reserved, Cropp, Mohito, House şi Sinsay.

Noua unitate din Piatra Neamț sub marca Sinsay va avea o suprafaţă de peste 850 metri pătraţi, consolidând astfel mixul de chiriaşi de modă din Galleria Mall. Totodată, prin deschiderea Sinsay centrul comercial va atinge un grad de ocupare de 98 %.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate