Singura mașina tunată a Poliției române a ajuns la fier vechi

4

Una dintre cele mai arătoase mașini de poliție din România a aparținut IPJ Neamț. Ea a fost tunată (modificată) de o echipă de specialiști în asemenea modificări și chiar arăta bine, mai ales noaptea când materialele reflectorizante îi dădeau un aspect aparte.

În anul 2010, această mașină era prima mașina de poliție modificată din țară și de atunci nici nu am mai auzit să se mai modifice altă mașină de poliție. Ministerul de Interne a mai achiziționat mașini mai deosebite, dar de modificat nu a modificat niciuna, în sensul de a o ”tuna”pentru a avea un aspect unic.

Acum, mașina zace pe un câmp din județul Neamț, alături de alte rable date la casat. Din câte se pare, aceasta a fost prima și ultima mașină tunată de poliție din România, deoarece seriozitatea cu care tratează Ministerul de Interne propria imagine în ultima perioada cu siguranță nu va permite pe viitor ieșiri din tipar și normalitate, cu toate că acestea ar fi binevenite din când în cand.

masina-politie-tunata

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Valentin spune

  As fi curios sa stiu ce s-a intamplat cu elementele de tuning?

  1. Lica Samadaul spune

   Elementele de tunning erau abtibildurile „Politia”, capota motor coborata peste faruri, rampa girofar montata spre spatele cupolei si vopseaua. Restul era „de fabrica”…farurile au ajuns pe alta masina tot de politie…de benzile de led nu stiu…eleronul de pe capota portbagaj era pe masina la momentul predarii spre casare.

 2. Ungureanu Marius Gabriel spune

  Păcat de munca lui alin

 3. Ioan Stelica spune

  pacat ca nui trazneste ca de tunat ai tuna si ai aduna din toate comunele

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate