Sala de sport Ceahlăul va putea fi folosită din nou după data de 8 Martie 2017

0

salaSala Ceahlăul va putea fi folosită din nou după data de 8 Martie 2017, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul clubulsportivceahlaul.ro. Astfel, de Ziua Femeii se poate participa la inaugurarea noii suprafețe de joc din Sala Ceahlăul și se vor putea vedea și noile geamuri ale micii arene din centrul municipiului Piatra Neamț.

Conform reprezentanților CS Ceahlăul, miercuri, 8 martie 2017, la ora 15:00 se va tăia panglica sălii de sport în prezența unor invitați precum primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, și a unora dintre consilierii locali, dar și a lui Viorel Stan, inspectorul general al Inspectoratului Școlar al Județului Neamț, și Gheorghe Paisa, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Neamț.

„Trebuie precizat că lucrările au fost posibile cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, care a alocat pentru această renovare o sumă apropiată de 5 miliarde de lei vechi. Înlocuirea suprafeței de joc din Sala Ceahlăul a început în luna noiembrie a anului trecut, ca și geamurile vechi, iar în decembrie grosul lucrărilor era gata. De atunci și până acum s-a acoperit parchetul cu straturi de lac, după care s-au trasat terenurile pentru handbal, volei și tenis. În Sala Ceahlăul se vor putea disputa meciuri de handbal, volei, tenis și futsal, dar conducerea CS Ceahlăul intenționează să găsească o soluție pentru montarea unor panouri de baschet, dacă în timp va fi cerere pentru acest sport. Trebuie precizat că noua podea este una omologată pentru competiții oficiale și că lucrările de montare a acestui parchet s-au efecuta respectând modelul norvegian. Primii care vor intra pe parchetul Sălii Ceahlăul vor fi juniori de la handbal, volei, fotbal, tenis, karate și lupte, care vor avea reprezentații în ziua inaugurării de câte 10-15 minute fiecare.”, se mai arată în comunicatul CS Ceahlăul.

Valentin Gavril, directorul CS Ceahlăul Piatra Neamț, a precizat că parchetul a fost schimbat ultima dată în urmă cu 48 de ani, iar geamurile niciodată, fiind cele montate în urmă cu 60 de ani.

S-au stabilit și prețurile pentru care Sala Ceahlăul poate fi închiriată, iar acestea sunt prezentate mai jos:
70 lei / ora – pentru cluburi sportive școlare și unități de învățământ
80 lei / ora – pentru cluburi de performanță
90 lei / ora – pentru publicul larg.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate