Și-a renovat casa, dar gunoaiele… Cui rămân? (FOTO)

0
Foto – Poliția Locală Piatra Neamț

Pentru că depozitarea reziduurilor provenite din construcții este interzisă în zona shelterelor destinate deșeurilor menajere, o persoană a fost sancționată contravențional și obligată să igienizeze zona.

Polițiștii locali de zonă s-au autosesizat cu privire la faptul că pe platforma shelterelor din cartierul Speranța sunt aruncate mai multe resturi de lemn și materiale de construcție, provenite din reamenajarea unui balcon. În urma verificărilor efectuate la blocurile din apropiere, a fost depistată și persoana care a recurs la astfel de fapte. În urma identificării, aceasta a fost sancționată și somată să igienizeze zona și să transporte deșeurile la unul dintre depozitele specializate din Piatra Neamț.

Pentru deșeurile provenite din construcții – Depozit cartier Dărmănești (zona Cimitir Pietricica), str. Valea Albă. Depozit cartier Mărăței (zona Stația Salvare), str. Mărăței.

De asemenea, pentru că se apropie primăvara și mulți cetățeni curăță vegetația din curți, le reamintim acestora că resturile vegetale nu se ard, ci pot fi transportate la Depozitul Ecologic al S.C. Brantner (str. Ghe. Doja), inclusiv de către operatorul de salubritate, pe bază de comandă. În caz contrar, sancțiunile, atât în ceea ce privește depozitrea deșeurilor provenite din construcții, cât și arderea vegetației, pot ajunge până la 1.000 de lei.

Sursa: Poliția Locală Piatra Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate